REHAU – klizni sistemi koji ispunjavaju najpreciznije zahteve

by | 13 aprila, 2021

REHAU predstavlja svoj SYNEGO SLIDE sistem – Novi mehanizam za otvaranje i lako rukovanje.

Bez obzira na to gde živite, klizna vrata velikih dimenzija savršen su način za stvaranje impresivne i autentične arhitekture, i njihova popularnost naglo raste. Stambeni prostor postaje sve manji, a klizna vrata i prozori pružaju savršen odgovor na ovu dilemu: ovi prostorno štedljivi sistemi obezeđuju više raspoloživog prostora. Klizni sistem SYNEGO SLIDE kompanije REHAU je vrhunsko rešenje u ovim situacijama.

Klizni elementi velikih dmenzija su izuzetno popularni i predstavljaju pravi dizajnerski element kod uređenja enterijera, ali njihova primarna prednost leži u činjenici da zauzimaju malo prostora kada su otvoreni. Oni ispunjavaju visoke zahteve u pogledu dihtovanja, trajnosti, težine i sigurnosti. Novo SYNEGO SLIDE rešenje kompanije REHAU ispunjava sve ove uslove, a od marta 2021. godine biće dostupno i na našem tržištu.

Zbog dihtunga koji idu celim obimom SYNEGO SLIDE je potpuno zaptiven i izuzetno je energetski efikasan zahvaljujući sistemskoj dubini od 80 mm i zastakljenju do čak 51 mm. Inovativan način pomeranja pri zatvaranju obezbeđuje lako i brzo kretanje elementa uz minimalno angažovanje snage. Skrivene komponente garantuju besprekornu funkcionalnost, koja ne utiče na izgled.

SYNEGO SLIDE je daleko ispred dosadašnjih sistema po pitanju robusnosti, tako da je verovatnoća od havarije mnogo manja nego kod paralelno nagibno-kliznih vrata. Kao i kod ostalih profila iz SYNEGO sistema, SYNEGO SLIDE ima HDF površinu koja se jednostavno neguje. Bez obzira koje su vaše želje SYNEGO SLIDE će u pogledu boje ispuniti sve, jer ovaj sistem obezbeđuje preko 400 mogućnosti dizajna iz KALEIDO COLOR programa. Korišćenje aluminijumske obloge iz linije KALEIDO COVER sa sivom osnovom, dobijate elegantan izgled aluminijuma sa svim prednostima i funkcionalnostima polimernih profila.

SYNEGO SLIDE omogućava širinu otvora za ulaz do 1,9 metara, a sam element može da bude širine i do 4 metra i visine do 2,6 metara, što ga čini savršenim za uređivanje prostora srednje veličine. Ovo inovativno sistemsko rešenje proširuje asortiman dostupnih profila, pružajući arhitektama, investitorima i proizvođačima priliku da iskoriste nove poslovne i marketinške mogućnosti u ovom segmentu.

REHAU grupa je specijalizovana kompanija za rešenja na bazi polimera sa godišnjom prodajom od oko 3,5 milijardi EUR. Nezavisna kompanija u privatnom vlasništvu ima približno 20.000 zaposlenih na više od 170 lokacija širom sveta. Kompanija šriom Evrope ima 12.000 zaposlenih , a u Nemačkoj 8.000. Više od 70 godina REHAU radi na tome da proizvodi od polimera budu lakši, udobniji, sigurniji i efikasniji. Kompanija proizvodi rešenja za građevinarstvo, automobilsku industriju i svoje inovativne proizvode isporučuje širom sveta.


Tags: