Romantične i luksuzne destinacije za Dan zaljubljenih

by | February 13, 2014
Destinacije za dan zaljubljenih

Još uvek ne znate gde da odete sa osobom koju volite za Dan Zaljubljenih? Pogledajte neke od predloga vebsajta Luxlife za neke od romantičnih destinacija na kojima ćete se potpuno opustiti i prepustiti uživanju sa vašom voljenom osobom. 

Mandarin Oriental Hotel u Parizu

Opustite se sa svojom voljenom osobom tog romantičnog dana u gradu svetlosti. Razmazite i sebe i svoju voljenu osobu boravkom u fantastičnom i luksuznom hotelu Mandarin Oriental u Parizu. Počnite svoj užitak uz flašu prefinjenog hladnog šampanjca i krevetom ukrašenim laticama ruža. Onda posetite spa centar ovog hotela i uživajte u jednom od brojnih tretmana za parove. Poseban romantični obrok isplanirao je kuvar Thierry Marx za ovaj Dan Zaljubljenih. Svi obroci napravljeni su od najfinijih i kvalitetnih sastojaka, tako da ćete uživati u svakom zalogaju.

Članak se nastavlja posle reklama

Mandarin Oriental pogled  Mandarin Oriental 2Mandarin Oriental 3

Angsana Balaclava na Mauricijusu

Ukoliko ste više avanturističkog duha, uživaćete u ovoj poseti Mauricijusu. Provedite romantični dan sa osobom koju volite u ovom raju na zemlji. Sa lokacijom u Turtle Bayu, uživajte u njihovom Romance&Thrill paketu, specijalno osmišljenom za Dan Zaljubljenih.  Započnite svoj romantični dan vožnjom avionom i uživanjem u predivnom rajskom okruženju. Posle toga, opustite se i uživajte sa svojom voljenom osobom.

Angsana BalaclavaAngsana Balaclava slika 2Angsana Balaclava slika 3

Članak se nastavlja posle reklama

Ampersand Hotel u Londonu

Romantični odlazak u London savršen je za svaki dan, ne samo za Dan Zaljubljenih. Posetite Ampersand Hotel za jedno veoma posebno iskustvo, koje će oduševiti sve parove. Ukoliko želite da ostane bez daha od oduševljenja, savetujemo vam da rezervišete deluks studio, koji se sastoji od velikog kreveta, predivne kade i ima impresivni pogled na London. Svojim predivno inspirisanim botaničkim enterijerom, ovaj hotel podstiče cvetanje ljubavi.

Članak se nastavlja posle reklama

Ampersand Ampersand slika 2Ampersand slika 3

Izvor: luxlife.rs

Članak se nastavlja posle reklama