Barbiecore u domu: Pink enterijer za prave Barbie dame

by | July 30, 2023
Barbiecore u domu

Dobrodošli u Barbiecore u domu koji odiše retro vibracijama i pink estetikom. U slučaju da ste ljubitelj trendova iz 90ih i ranih 2000ih, ovakav dizajn ćete obožavati.

Pogledajte u nastavku kako da se osećate kao u pravoj Barbie kući.

Barbiecore u domu: Pink enterijer za prave Barbie dame

Barbie krevet

Sa mekim, tapaciranim okvirom i zakrivljenom siluetom, ovaj udoban okvir kreveta će dodati stil i udobnost vašem prostoru za spavanje. Možete se odlučiti za roze opciju ili neutralnu koju u tom slučaju uklopite uz roze posteljinu i jastuke za spavanje.

Barbiecore u domu: Tapete

Želite da unesete malo Barbiecore trenda i na svoje zidove? To definitivno možete postići uz tapete u Barbie stilu sa roze motivima. Potražite elemente poput prugica, njenog omiljenog kabrioleta, mašnica, štiklica i slično. Koliko bi ovo bilo slatko u vašem gareroberu?

Roze klupa

Ako ne želite da izađete na kraj sa velikim komadom nameštaja sa temom Barbiecore, možete dodati roze podnožje svog kreveta. Rumena baršunasta tkanina i tanke zlatne nogare kombinuju se da bi ovom komadu dale uglađen i sofisticiran izgled. Osim toga, ima nešto posebno u tome da u vašoj spavaćoj sobi imate i udoban nameštaj za sedenje.

Dekorativni jastučići

Nijedna kuća inspirisana barbikama nije potpuna bez dodira veštačkog krzna ili nekog životinjskog otiska. Ne samo da su ovi materijali glamurozni, već takođe unose udobne elemente kada se slojevito ulože u bilo koji prostor. Osim toga, veštačko krzno je pravi kameleon dizajna; dobro se poigrava sa drugim šarama i govori o inspiraciji dizajna iz mnogih različitih decenija.

Barbie tepih

Inspirisan Barbie legendarnim kupaćim kostimom iz 1959. godine, ovaj tepih je vrhunski dodatak svakoj prostoriji u kojoj želite da dodate grafičke elemente i malo šarma. Ono zbog čega je posebnan je činjenica koliko je dizajn neutralan, pa ga lako možete uklopiti uz bilo koje boje u vašem enterijeru i u svim prostorijama u domu.

 

 

Miljana Momirović

Lilas Gh/GettyImagesPlus