Zmajev trougao

ZA IZBEGAVANJE: Ovo su pet najopasnijih mesta i događaja, koje naučnici ne mogu da objasne!

Postoji pet tajanstvenih mesta na Zemlji koje bi, zbog čudnih sila koje tamo vladaju, trebalo izbegavati. Ta mesta redovno posećuju naučnici. Oni koji su se uspeli da se vrate, do dan danas ne mogu da objasne šta se to tamo događa.

Đavolje more ili zmajev trougao je deo Tihog okeana koji je toliko zagonetan da ga upoređuju s Bermudskim trouglom.

Smešten uz obalu Japana, ovaj trougao bio je poprište mnogim neobjašnjivim događajima poput magnetskih anomalija, čudnih pojava svetlosti i objekata i, naravno, misterioznih nestanaka. Čak je i Japansko ministarstvo pomorstva i ribolova ovo područje proglasilo opasnim.

Vukovi

Vukovi

1952. godine Japanska vlada poslala je istraživački brod u ovo područje kako bi otkrili šta se to tačno ovde događa. Naravno brod i svi članovi posade misteriozno su nestali. Jednostavno im se izgubio svaki trag.

Ovaj ranč nalazi se u državi Juta, a obuhvata ukupno 480 hektara površine. Tajanstveni događaji počeli su da prate ovo mesto početkom 50-tih godina prošlog veka ali ono po čemu se proslavio je sudbina koja je zadesila njegove vlasnike Terja i Gven Šermana koji su ga kupili početkom 1994. godine.

Bigfut

Bigfut

Već prvog dana počele su dad se događaju čudne stvari. Na pašnjacima su ugledali vuka koji im se prvo učinio da je pitom, pa su otišli da ga pogledaju. Vuk je odmah pokazao svoju pravu ćud i napao vlasnicu ranča.

Terju je odmah izvadio pištolj i pucao u vuka ali to nije imalo nikakvog učinka jer su se meci doslovno odbijali od životinje. Kada je Terju video da pištolj nema nikakvog učinka, uzeo je sačmaricu iz auta i pucao u vuka. Vuk je pustio Gven i nestao.

Dve godine nakon ovog događaja vlasnici su pričali da su videli razne leteće objekte kao i mutacije novorođene stoke. 1996. godine odlučili su da prodaju ranč Robertu Bigelou koji je na njemu osnovao institut koji i dan danas pokušava da objasni natprirodne događaje koji ga prate.

Nlo iznad Pekinga

Nlo iznad Pekinga

San Luis dolina
Ova dolina nalazi se u južnom delu Kolorada, a reč je o području na kojem je prijavljeno na hiljadu NLO i stotine neobjašnjivih mutacija životinja. Viđenja NLO su toliko česta da je Džudi Mesoline otvorila osmatračnicu na kojoj možete uz kafu i čaj da posmatrate dolazak letećih objekata.

Za one koji su skeptični oko NLO tu su i neobjašnjive mutacije životinja. Ove mutacije prvi put su prijavljene 1967. godine kada je konj Snipi pronađen bez mozga. Na lešini konja nisu postojale nikakve rane ni ubodi koji bi ukazivali na koji je način mozak mogao da nestane iz tela životinje.

Nakon toga prijavljeno je mnogo mutacija i čudnih uginuća životinja. Svima je zajedničko jedno, a to je da oko lešina nema tragova krvi ni tragova nikakvih uboda ili rezova, i sve su se dogodile preko noći na dotad zdravim životinjama. Država je pokrenula nekoliko istraga, ali ni jedna od njih nije dala nikakve konkretne rezultate, a tajanstvene stvari događaju se i dan danas.

Dzejms Tetford nestaobe traga

Dzejms Tetford nestaobe traga

Beningtonov trougao

Ovo mesto nalazi se u jugozapadnom Vermontu i porište je misterioznih nestanaka između 1945. i 1950. godine. 12. novembra 1945. godine Midi Rivers vodio je grupu lovaca u lov. U jednom trenutku se izdvojio ispred grupe i ntko ga nije više video. Pronađena je samo čaura od metka u potoku.

01. decembra 1946. godine Paula Velden uputila se na pešačenje. Ne treba napomenuti da joj se gubi svaki trag, i da se nikad nije vratila. Tačno tri godine nakon nestanka Pole prijavljen je nestanak veterana Džejmsa Tetforda. Džejms se autobusom vraćao iz posete rodbini. Poslednji put je viđen na pretposlednjoj stanici, a nakon toga mu se gubi svaki trag.
Njegov prtljag je ostao u autobusu. Tokom godina nestalo je još nekoliko osoba na istoj lokaciji, i nikad nisu pronađeni. Svi su nestali između 01. novembra i 20. decembra.

Izvor: kurir-info.rs
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije