AKO STE SPREMNI ZA PROLEĆNO RENOVIRANJE PODA – POČNITE OD POPUSTA!

by | March 23, 2023
prolećno renoviranje

Ukoliko ste odlučili da ovog proleća renovirate kuću ili stan i već naveliko birate nameštaj, možda bi bilo dobro da zastanete i razmislite i o podovima koje dugo izbegavate misleći da je to investicija koju ne možete da priuštite svom domu. Saplitanje o lajsne, kamufliranje finih spojeva na vašem parketu koji se pretvaraju u šupljine, kao i koraci koji „škripe“, više nisu opcija.

Danas vam donosimo DOBRU VEST ukoliko planirate renoviranje doma, jer uz dobre POPUSTE možete da se opustite i počnete od poda.

Laminatni podovi, nisu bilo kakvi podovi! Oni su rešenje nove generacije, iako za njih znamo već dugo. Usavršene tehnike proizvodnje laminata, čine ga sve kvalitetnijim izborom, usklađenim sa savremenim načinom života, koji je najrentabilniji, a čiji usavršeni dizajn nas, bukvalno, i sa poštovanjem prema toj lepoti, „izuva iz cipela“.

Članak se nastavlja posle reklama

Za one koji žele reč više, laminat je vrsta podova sa puno dobrih strana – lako se postavlja, nije zahtevan za održavanje, ujedno je i, termo i zvučni izolator, ne zahteva hoblovanje, a u određenim uslovima može biti i  pogodan je za uvođenje sistema podnog grejanja. Ono što je sve važnije za svakodnevni život jeste i to da obezbeđuje dobru termalnu stabilnost.

A kada govorimo o njegovom izgledu – kada se složi u vašem domu, zahvaljujući inovativnim dezenima, teško da ćete na prvi pogled proceniti da li je reč o laminatu, parketu, brodskom, pa čak i mermernom podu.

Članak se nastavlja posle reklama

Dobra vest je da su laminati od prošle godine NOVA kategorija u asortimanu Forma Ideale , gde je u ponudi preko 60 dezena laminata, različitih dimenzija, karakteristika, kao i načina završne obrade. Pored bogatog izbora laminata Forma Ideale se pobrinula da svim kupcima obezbedi i kompletan dopunski asortiman, koji čine podloge, lajsne odgovarajućih dekora, PVC konektori, spoljašnji i unutrašnji uglovi, aluminijumske lajsne… Sve na jednom mestu!

A ako ste blizu odluke da i vaši podovi zablistaju, imamo još jednu dobru vest!

Članak se nastavlja posle reklama

U svih 40 salona Forma Ideale, u 36 gradova u Srbiji (prodajnu mrežu pogledajte ovde), kao i u Internet prodavnici možete odabrati željeni dezen, potrebne dodatke i sve to možete, ako želite, platiti na odloženo (uslovi plaćanja)!

Ono što je aktuelni hit jeste mesečna akcija, sa odabranim dezenima na popustu, a čiji izbor može biti značajna ušteda za vaš kućni budžet. Za vaš dom je savršen izbor – laminat 8/31 za 831 dinar po m2, a akcija traje do 08. aprila. Poklonite svom domu trajno rešenje koje odgovara stilu uređenja vašeg doma i neka vaši podovi zablistaju.

Članak se nastavlja posle reklama

Na kraju, da rezimiramo! Samo je vas par koraka deli od novog poda, a oni nikada nisu bili lakši: izaberite dezen – odaberite način plaćanja koji vam odgovara – ponesite ili naručite prevoz – ugradite i  uživajte istog popodneva u svom novom podu!

Kada je sve ovako lako, čemu čekanje? Vreme je za siguran oslonac i koračanje koje „škripi“!

Članak se nastavlja posle reklama