Nature lak
12.04.2018 Podovi

Ulje ili lak na vašem parketu

Uljenje drveta je medota koja se koristi stotinama godina. Zbog svoje sposobnosti da naglasi prirodnost, izgled i katakter drveta, ali pre svega zbog svoje netoksičnosti omiljeno je među svima koji vode računa da u svoje domove utkaju samo najzdravije i najkvalitetnije materijale.

Za razliku od laka koji stvara debeo, uglavnom neprovidan povrsinski sloj drveta, uljenjem se dobija baršunasta površina otvorenih pora, jako prijatna na dodir, drvo ostaje na povrsini i naglašava se njegova struktura( godovi, čvorici ).

Ulja za poslovne prostore Podovi za poslovne prostore

Ulja za drvo su ekološka, potpuno bezbedna za ljude, ne sadrže hemikalije  niti vodu, te nema štetnih i toksičnih isparavanja. Laka su za održavanje i otporna na toplotu i vodu. Postoji prirodni sistem zaštite drveta do 350 stepeni celzijusa tzv. „flame away sistem“.

Parket za dečju sobu Ulja za drvo

U zavisnosti od inteziteta  boje mogu se nanositi u jednom ili više slojeva, ulje se lagano upija u dubinu drveta, a višak je potrebno samo izbrisati. Nauljene površine je veoma lako prepravljati, naknadno se mogu uljiti delovi ili cela površina poda. Veliki izbor boja omugućava da budete kreativni te da vašim podovima date dozu originalnosti i lični pečat.

Parket Ulja za podove
Ekološka biljna ulja su uvek pravi izbor, sigurna , zdrava i prirodna zaštita vaših podova. Budite ekološki odgovorni prema prirodi, a za vaš potpuni ugođaj je dovoljno da na dvoslojnom parketu pored biljnog ulja dodate i malo tvrdog voska.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije