Istaknite lepotu svog doma šarenim zavesama

by | 16 maja, 2013
Šarene zavese prozračne

Pri odabiru zavesa vodite računa o tome da manji otvori traže svetlije i prozračnije materijale, dok veliki prozori mogu poneti i bogatije draperije. Pritom zavese mogu biti u manje ili više boja, u zavisnosti od vašeg ukusa, kao i nameštaja u sobi.

Bele, crne, zelene, tirkiz, pink… Prozračne i lake zavese oplemeniće svaki prostor. Reč je o kolekciji Santiago and Essentials (Designers Guild). Prodajno mesto: Dreamhouse.

Dizajneri kolekcije Primrose Hill/Mid Season bili su nadahnuti šarmantnim romantičnim selom u okolini Londona, pa je zato odlikuju vesele boje i zanimljiv dezen. Više informacija možete dobiti u salonu Jefimija – Ars Longa.

Zavese zeleno-plave Šarene zavese tirkiz

Na fotografiji je zavesa iz kolekcije Pavilion, linija Chichester, poznatog proizvođača Designers Guild. U istoj kolekciji dostupne su zavese, tapete i meblovi – različitih boja i dezena (Jefimija – Ars Longa).

Šarene zavese

Zavese iz kolekcije Miami Collection Spring proizvodi Designers Guild, namenjene su opremanju modernih enterijera živopisnih boja i dezena (Jefimija-Ars Longa)
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.