PROZORSKI POKRIVAČI funkcionalna i dekorativna zaštita

by | December 28, 2017

Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uređenje enterijera materijalima za dekoraciju i zaštitu od sunca. Asortiman čine tkanine za zavese i draperije, garnišne, vodilice, kao i paketo sistem. Zebra, rolo-zavese i paneli, kao i ostali sistemi za zaštitu od sunca, nude najnovija rešenja za privatne i poslovne objekte.

ROLO-ZAVESE su vrlo praktična i moderna varijanta zaštite od sunca, ali istovremeno i dekoracija vašeg prostora. Sastoje se od platna i mehanizma koji to platno podiže ili spušta. Montira se na zid ili plafon tako da pokrije otvor prozora, kao i direktno na prozorsko krilo pomoću dodatnih nosača. U ponudi je više desetina boja i dezena.

ZEBRA ROLO poznata je još kao dupli rolo ili rolo dan i noć. Sastoji se od mehanizma i platna koje se prilikom podizanja i spuštanja naizmenično otvara i zatvara, tj. dozvoljava ulazak dnevne svetlosti ili ga sprečava, u zavisnosti od toga na kom je nivou mehanizam zaustavljen. Platno ima naizmenične providne i neprovidne pruge, u jednoj ili dve boje. Kolekcije su obogaćene i novim nijansama – tirkiznom i bojom lešnika, koja se u različitim svetlosnim uslovima preliva iz smeđe u crnu.

ZAVESE predstavljaju nezaobilazni dekorativni i funkcionalni detalj prilikom uređenja doma. Najčešće se koriste prirodni materijali (lan i pamuk), ili oni sintetički koji svojom strukturom podsećaju na prirodne. Dostupne su u raznim dimenzijama, bojama i materijalima.

SCREEN PLATNA predstavljaju jedan od najefikasnijih sistema zaštite od sunčevih zraka, što ih čini idealnim rešenjem za bilo koji deo vašeg doma ili poslovnog prostora. Pored dosadašnjih sivih tonova, kolekcija je dopunjena bojama i dezenima iz prirode.


Tags: