Da svima bude prijatno kao da ste kod kuće!

by | 4 juna, 2018

Vremena su se promenila, život je postao brži, a radno vreme, obim posla i obaveze od nas zahtevaju veću posvećenost i nešto više zadržavanja van doma.
 
Šta može da vam pomogne da u vašem domu bude prijatno i da se za svoje najdraže pobrinete čak i onda kada niste kod kuće?  Jedna od mogućnosti koja vam je dostupna, su svakako VOX klima uređaji, kojima možete upravljati gde god da se nalazite, i tako u svom domu stvoriti savršenu klimu za porodicu.
 
Svi VOX klima uređaji su Wi-Fi Ready pa ih možete aktivirati i podesiti sa bilo koje tačke na svetu. Temepratura se na na izuzetno jednostavan način podešava putem aplikacije AC freedom sa svog mobilog telefona, tableta ili kompjutera. Sve što je potrebno je kupovina dongla.
 
Ugodite sebi birajući uređaje sa naprednim funkcijama kao što su: jonizator koji uništava štetne čestice iz vazduha, funkcija samo-čišćenja i filter sa vitaminom C koji je poznat kao najbolji antioksidans na svetu i koji će pročistiti i obogatiti vazduh u prostoriji u kojoj boravite.
 
Da biste dugo i neometano uživali u svim prednostima i pogodnistima VOX klima uređaja, Vox daje bezuslovnu garanciju na čak 5 godina!
 

OSTATAK TEKSTA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs
Tags:

vox