DETALJI KOJI ČINE RAZLIKU U KUPATILU

by | 24 maja, 2022
tece kupatilo

Dizajnerski kupatilski detalji TECE vidljivi oku skrivaju besprekornu tehniku koja se nalazi iza zida.

Svaka prostorija u enterijeru dobija završni izgled odabirom detalja. I s pravom se kaže da detalji čine razliku. Isti prostor uređen neutralnom paletom boja može poprimiti sasvim drugačije izgled upotrebom različitih detalja i dekoracija. Odabrani detalji za uređenje enterijera ocrtavaju vaše estetske vrednosti i stvaraju određeni ugođaj u prostoru.

Nova doba za kupatila

Decenijama je uređenje kupatila imalo isključivi fokus na funkcionalnosti – obavljanju higijene. Danas je kupatilo, uz kuhinju, postala najvažnija prostorija u svakom domu. Navike i zahtevi korisnika su se promenili, a kupatilo je postalo oaza i utočište na početku i kraju dana. Kupatilo danas pruža mnogo više od samog obavljanja higijene. Opuštanje, revitalizaciju duha i tela, nov nivo higijene s TECE WC tuš kanalicama kupatila su postala pravi mali budoari. Za to su naravno zaslužna sve naprednija tehnička rešenja koja dolaze iza zida, ali i dizajn kupatilskih proizvoda i detalja. Dizajn je neizostavan deo svakog kupatila, a detaljima kao što su kupatilski dodaci, rasveta, slavine, tuš kanalice i tipke za ispiranje dajemo ovoj prostoriji taj završni „touch“.

tece kupatilo

Dizajnerski detalji za vaše kupatilo

TECE, kao vodeći proizvođač sanitarnih proizvoda, pobrinuo se da na raspolaganju imate potpuno usklađene detalje za svoje kupatilo. Novim „sjajem“, završnim obradama, oblicima i dimenzijama nisu samo zasjale tuš kanalice, već i tipke za ispiranje. Nekada zanemarene i neprimetne, danas dizajn tipki u potpunosti podupire stil uređenja i estetiku kupatila. TECE aktivacijske tipke mogu se kombinovati s bilo kojim modulom TECE ugradnih kotlića. Mogućnosti odabira boja, materijala i završnih obrada, pokrova i tipki na TECE aktivacijskim tipkama su mnogobrojne. Do te mere da možete sami kombinovati oblik i boju tipke s bojom i materijalom pokrova. Može li bolje od toga? Aktivacijske tipke od plemenitog čelika, stakla, plastike, betona, drveta, mermera, kamena, polirane ili četkane završne obrade, s klasičnom i senzorskom aktivacijom…Gotovo sve je moguće! Tako i male detalje, kao što su TECE aktivacijske tipke, možete integrisati u sve stilove uređenja te staviti tačku na „i“ pri opremanju kupatila.

tece kupatilo

Šta se krije iza kupatilskog zida?

TECE nudi u potpunosti usklađenu tehniku – ugradni vodokotlić s WC terminalom i tipkom kao dizajnerskim elementom koji za postavljanje odgovaraju uz bilo koji model WC šolje. Pritisak ispiranja može se fleksibilno prilagoditi svakom WC-u. Izmenom prigušnog prstena u sklopu ventila moguće je smanjiti, ali i povećati pritisak ispiranja. Pomoću poluge, instalater može da bira između 4,5/6/7,5 i 9 litara velikog ispiranja, dok malo ispiranje ostaje konstantno na 3 litre.

tece kupatilo

Fleksibilno podešavanje

S 4,5 na 9 litara jednim pokretom ruke – i to je moguće s TECE Uni vodokotlićem. Pomoću regulatora na izlivnom ventilu, volumen punog ispiranja lako se može podesiti i prilagoditi individualnim potrebama. Zahvaljujući tehnologiji dvokoličinskog ispiranja, delimično ispiranje od samo 3 litre ostaje uvek jednako.

TECE Srbija
Požeška 31
11000 Beograd
Srbija
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.