08.11.2022 Preporuka

Grohe ESSENCE FREEDOM OF CHOICE

Minimalistički dizajn Essence kolekcije koristi savremenu tehnologiju, ali
je i dalje pravi praznik za oči.

GROHE Essence kolekciju karakteriše njena neverovatna doslednost, sa svakim proizvodom savršeno usklađenim u svakom pojedinom detalju – i tehnički i vizuelno. Oslanjajući se na nežni izliv u obliku slova U za čist, moderan izgled, naći ćete da će se svaki element kolekcije, od glave tuša do umivaonika ili miksera za kadu, bez napora kombinovati u elegantnu, koherentnu celinu.

Savršeno senzualno! Iznova i iznova Essence koristi cilindrični oblik na uzbudljive načine. Umetnička igra oblika se ponavlja u čitavom asortimanu, od luksuznih tuševa do blistavih elemenata koji su dostupni u veličinama od S do XXL.

Izaberite pravu veličinu, od S do XXL
Inspirisan svetskim trendovima boja koji se pojavljuju na međunarodnim izložbama dizajna, GROHE sada nudi 10 završnih boja, predstavljenih po prvi put u kompletnoj liniji Essence. I kao i uvek, sve u GROHE dolazi sa pečatom izuzetnog kvaliteta. Sve komponente naših proizvoda, lakoća rukovanja i savršen izgled moraju da izdrže brojne testove izdržljivosti – najteže u industriji. To važi i za naše boje. Očekujte istu izdržljivost i kvalitet tokom njihovog životnog veka kao i za naše hromirane proizvode.

HARD GRAPHITE: Kontrast ili kamuflaža – savršen partner za elegantne parove sa čistom belom ili mešanje sa tononton okruženjima. Dobro funkcioniše sa okruženjima srednjih tonova kao što su beton ili svetlo drvo.

WARM SUNSET: Prijatan dodir luksuza za individualiste. Završne obrade Varm Sunset naglašavaju originalni, atmosferski dizajn kupatila i dodaju blistavost. Uskladite ga sa tamnim kamenom, mermerom ili betonom.

COOL SUNRISE: U visokom sjaju dočarava sofisticiranost i klasičan luksuz, u brušenom oživljava moderan, ali starinski šarm. Koordinirajte sa tamnim, svetlim ili belim enterijerima.

NICKEL: Prirodan osećaj. Koristite naše završne obloge od nikla gde se visok kvalitet kombinuje sa organskim elementima da bi pružili čistu čistoću i prirodnu toplinu. Usklađuje se sa kamenom, lakim betonom ili mermerom.

SUPER STEEL: Kosmopolitski dizajn. Postignite sveukupni luksuzni izgled sa ovom mat završnom obradom koja ne samo da se slaže sa čelikom, već je i idealan pratilac za svetli mermer, beton i drvo srednjih tonova.

www.grohe.rs
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije