Lider Evropskog tržišta zatvara svoj salon tepiha u Zemunu!

by | November 8, 2022

Svetski poznata firma orijentalnih, modernih i unikatnih tepiha “Global Tepisi”, koja je već neko vreme lider na srpskom tržištu, odlučila je da zatvori svoj salon u Zemunu.

Nedavno pokrenuta rasprodaja sada je u punom jeku. To je izazvalo ne samo iznenađenje građana, već je dovelo i do nezapamćene šoping euforije. Mnogi tvrde da se tepisi sada prodaju bukvalno „besplatno”! Vlasnik firme “Global Tepisi” sa žaljenjem je izjavio da je uprkos velikoj popularnosti odlučio da zatvori salon u Zemunu. Kao razloge za to navodi enormno povećanje kirije i ostalih troškova, sve veće poteškoće u poslu sa tepisima, kao i sve veći nedostatak ponude kvalitetnih tepiha koji se ručno rade u zemljama proizvodnje.

Takođe je naveo da su cene tepiha porasle u proseku za 80-120 odsto u poslednja 24 meseca, uprkos godinama bliskog kontakta sa proizvođačima. Zbog svega toga više nije moguće održati obećanje o „najboljim cenama i najvišem kvalitetu“.

Sada će biti rasprodato preko 10.000 tepiha, što je najveći šok u istoriji srpskog tržišta! Na pitanje da li se rasprodaja odnosi samo na ljude koji imaju više novca u Srbiji, vlasnik je odgovorio: „Apsolutno svi tepisi koje imamo u salonu su na ogromnim sniženjima. Imamo kapacitet da svakom enterijeru pružimo izbor vrhunskih kako orijentalnih tako i modernih tepiha.

Svi su unikatni i rađeni su ručno, zbog čega su izuzetnog kvaliteta. Besprekoran dizajn koji nudimo zaintrigiraće ne samo ljubitelje ekskluzivne robe, već i one koji se do sada nisu usudili da uđu u naš salon. Uveren sam da će sada, zahvaljujući drastičnom sniženju cena, sigurno svako moći da pronađe svoj tepih iz snova“.

Jedinstven za srpsko tržište, salon Global Tepisi, koji se nalazi u Zemunu, šokirao je kupce svojom rasprodajom bez presedana. Popust je do 76% na preko 10.000 komada, kako za orijentalne tako i za moderne tepihe i ćilime.
Tokom razgovora, vlasnik firme Global Tepisi je istakao da će se salon zaista uskoro zatvoriti, ali i da će milionski tepisi za vrlo kratko vreme pronaći svoje vlasnike.


On je dodao da je prodaja visokokvalitetnih tepiha jedinstven događaj za celu Srbiju, jer se ovako nešto slično nije dešavalo čak ni u zemljama koje proizvode tepihe.

Pošto je ostalo vrlo malo vremena i tepisi se sve više i više rasprodaju, svi zainteresovani bi trebalo da što pre odu u salon Global Tepisi u Zemunu i zgrabe najlepše i ujedno najpovoljnije prave tepihe koje možete trenutno nabavite.

Luksuz nikada nije bio dostupniji, investirajte u trajne vrednosti.

Radno vreme salona Global Tepisi:
Ponedeljak – petak: od 10:00 do 19:00;
Nedelja: od 11:00 do 17:00.
Ratarski put 33 (stari autoput za Novi Sad) Beograd, Zemun
Telefon: 064 120 7552 i 011 375 22 08

www.globaltepisi.rs


Promo