Mara Home

by | October 29, 2021

MaraHome je firma specijalizovana u prodaji luksuznih proizvoda za opremanje i dizajn enterijera. Zastupamo poznate svetske brendove i dizajnere kao što su Missoni, Armani Casa, Marburg, Colani, Zaha Hadid, PT (Prestigious Textiles).

MaraHome se izdvaja kao ekskluzivni distributer renomiranih italijanskih brendova Rubelli™ i Tecnografica. Rubelli™ je poznat po najkvalitetnijoj svili i ručnom tkanju, dok je Tecnografica inovativni italijanski brend u svetu high-tech tapeta i panela.

Svi naši proizvodi i materijali su dostupni za primenu u javnim i stambenim prostorima. Svetski standardi i prateća tehnička svojstva za svaki proizvod predstavlja dugogodišnju posvećenost i odanost svim našim klijentima. Nudimo kompletnu uslugu opremanja hotela zavesama u standardima negorivosti.

U ponudi izdvajamo: zavese, rolo i zebra zavese, automatizovane rolo sisteme, paketo i plise zavese, drvene venecijanere, mebl štof, garnišne, tapete, podne obloge i tepihe.

Naši dizajneri (enterijeristi) će vam pomoći i dati savet u odabiru dizajna samo za vaš dom. Naši materijali i proizvodi se mogu primeniti isključivo po vašim merama i stilu.

Mileševska 44, Vračar

Mob: 063 111 00 77

Telefon: 011 40 42 455

Airport City, Novi Beograd

Telefon: 011 42 40 938

Mob: 063 575 204

Website: https://www.marahome.rs

Instagram: marahome_belgrade

 

 


Tags: