Prekidači i utičnice koji upotpunjuju vaš životni stil

by | November 22, 2022

Prekidači i utičnice možda nam u prvom trenutku ne padaju na pamet kao drugi elementi dizajna enterijera, ali imaju značajan uticaj na udobnost i praktičnost u životnim i radnim prostorima.

 

Nova Unica linija proizvoda dizajnirana je tako da doda stil enterijerima elegantnog izajna, da omogući brzu i j ednostavnu ugradnju i pruži veliku fleksibilnost primene i u potrebe putem modularnosti.

Proizvedeni u fabrici Puente la Reina kompanije Schneider Electric u Španiji, središtu stručnosti za prekidače i utičnice, Unica proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta. Pružaju visoku pouzdanost, trajnost I estetiku. Dizajnirani su i proizvedeni sa akcentom na održivost i kvalitet u s vakoj fazi životnog ciklusa proizvoda.

U fazi projektovanja, u ređaji se lako demontiraju kako bi se olakšala reciklaža. U fazi proizvodnje, više od 50% sirovog materijala dolazi iz recikliranih izvora, a 100% materijala se interno ponovo koristi za stvaranje nulte količine otpada. U fazi pakovanja, optimizovana je veličina a mbalaže proizvoda i materijala, kako bi se izbegao otpad. To su sve postulati na kojima Schneider Electric insistira.

U skladu s trendovima

Dizajn prilagođen korisniku sa širokom paletom funkcija, Unica proizvodi čine svakodnevni život u domu ugodnijim i praktičnijim. Izrađeni u skladu s najnovijim trendovima – s nizom sofisticiranih materijala, uključujući metal, kamen i staklo – Unica proizvodi osvojili su srca i privukli pažnju.

Za klijente koje zanima tehnologija pametnog doma, t u su Unica u ređaji spremni za povezivanje. Od kontrole osvetljenja do povezivanja sistema za zabavu i funkcija pametnog doma, Unica je spremna da zadovolji trenutne i buduće potrebe svih klijenata. Automatska kontrola svetla sa senzorima pokreta poboljšava bezbednost i energetsku efikasnost. Okretni i tasteri za zatamnjenje, kompatibilni i sa konvencionalnim i sa LED osvetljenjem, pomažu da se lako prilagodi ambijentu.

Za svačiji ukus

Nova Unica ima nekoliko dostupnih i inija za svačiji ukus. Okviri se jednostavno uklapaju u različite vrste enterijera, od minimalističkog do tradicionalnog. Napravljeni od termoplastike visokih performansi, robusni su i dugotrajni. Beli i bež okviri savršeno pristaju uz svetlije enterijere, antracit i aluminijumski završni premazi idealni su za one tamnije.

Antracit okviri pružaju osećaj mekog dodira, dok aluminijumski dodaju malo sjaja. Color linija ima devet raspoloživih boja – od mekih i svetlih, do upečatljivih i živahnih. Dodajte tome i moderan oblik i glatku, zakrivljenu površinu i dobićete savršene prekidače i utičnice za dinamične enterijere.

Metal i inija koja nudi pet ultramodernih metalnih završnih obrada (zlatna, bakarna, bronzana, aluminijum i antracit) kombinuje kvalitet i robusnost sa elegantnim dizajnom. Unica Pure je linija elegancije i prefinjenosti jer materijali kao što su drvo, kamen, staklo, metal i guma pružaju niz završnih obrada koje odgovaraju vrhunskim enterijerima.

Pored boja i materijala ne smemo zaboraviti funkcionalnost. Sve utičnice imaju zaštitu za decu. U ponudi su i one sa USB priključkom, a postoji i ponuda USB punjača koji uključuju opciju brzog punjenja do 18 W (3 A), s priključcima tipa A i C koji mogu napuniti bateriju do 75 posto u samo 30 minuta.

www.se.com/rs


promo

Tags: