Galaxy Core Advance proširuje Galaxy iskustvo na veći broj korisnika sa boljim funkcijama

by | December 17, 2013
Galaxy-Core-Advance_6

Beograd, 17. decembar 2013 – Kompanija Samsung Electronics Ltd. predstavila je Galaxy Core Advance, kombinaciju moćnog korisničkog iskustva Galaxy uređaja sa poboljšanim funkcijama. Ovaj inovativni uređaj pruža i odličan dizajn koji Samsungovu moćnu tehnologijučini dostupnom za veći broj korisnika.Galaxy-Core-Advance_1 Galaxy-Core-Advance_2

Galaxy Core Advance pruža korisnicima vrhunski dizajn, sa velikim displejom od 4.7” i poleđinom Soft Feel koja povećava izdržljivost, ali pruža korisnicima osećaj topline i mekoće, pri čemu je mnogo lakši i udobniji za držanje u ruci. Deo intiuitivnog dizajna ovog uređaja jesu i dugmići za često korišćene funkcije. Posebni dugmići za video-snimanje, fotoaparat, jačina zvuka, meni, funkcije displeja ekrana kao i razne funkcije za uključivanje koje korisnicima, onima za koje ekran osetljiv na dodir nije sasvim udoban, pružaju besprekoran pristup mogućnostima koje nudi uređaj Galaxy Core Advance. U skladu sa svojim ergonomskim dizajnom, Galaxy Core Advance nudi duboko, povezano iskustvo sa unapređenim opcijama Bluetooth 4.0, GPS sa GLONASS-om za preciznije određivanje lokacije i opcijama NFC i S Beam tako da korisnici jednim dodirom mogu da razmenjuju informacije kao što su video klipovi na kanalu YouTube, detalji kontakta i audio datoteke.

Galaxy-Core-Advance_W_7 Galaxy-Core-Advance_W_1 Galaxy-Core-Advance_W_3

Galaxy Core Advance nudi čitav niz pametnih funkcija koje uključuju S Voice, S Translator, Sound & Shot, Group Play i Easy Mode, tako da korisnici mogu da uživaju u istim jedinstvenim prednostima koje nudi serija Galaxy. Kako bi se Galaxy iskustvo proširilo na veći broj korisnika, Galaxy Core Advance nudi i pogodne funkcije korišćenja i bolji pristup za osobe sa invaliditetom i slabovide osobe. Glavne funkcije za korišćenje i pristup obuhvataju opciju Optical Scan – „optičko skeniranje“ koja automatski prepoznaje tekst sa slike i čita ga naglas korisniku, tehnologiju Light Sensing – „senzor za svetlo“ koja koristi kameru uređaja da opazi pravac i jačinu svetla, kao i opciju Instant Voice Recorder – „instant snimač zvuka“ koja nudi pojednostavljen pristup beleženju jednostavnih glasovnih poruka. Uređaj je opremljen opcijom Screen Curtain – koja omogućava korisnicima da sprovode komande na zatamnjenom ekranu kako bi obezbedili privatnost i uštedeli bateriju, visok kvalitet funkcija TTS-a (Text-to-Speech – „tekst u govor“) i funkcijama Voice Guided Camera – „fotoaparat vođen glasom“ što omogućava korisnicima da fotografišu navođenjem broja likova osoba koji se zapažaju i lokacijom na kojoj se nalaze.

Galaxy Core Advance će se u maloprodaji naći početkom sledeće godine i to u varijantama Deep Blue – „tamno plava“ i Pearl White – „biserno bela“. Široka paleta dodatne opreme koja će poboljšati mogućnosti Galaxy Core Advance uređaja će takođe uskoro biti dostupna.

Mreža

HSPA 14.4/5.76 Mbps

GSM 850/900/1800/1900 MHz

HSDPA 850/900/1900/2100 MHz (EUR)

Procesor

Dual Core 1.2 GHz

Dimenzije

133.3 x 70.5 x 9.7 mm, 145g

Displej

4.7” WVGA TFT

Memorija

1GB RAM + 8GB interne memorije, microSD do 64GB

*Prostor za korisničku memoriju može da bude manji od ukupnog memorijskog prostora zbog sistemskih datoteka. Korisnička memorija može da se razlikuje u zavisnosti od regiona, operatera, jezika, kao što može da se promeni posle unapređenja softvera.

Kamera

5MP AF + VGA

Baterija

2,000 mAh

OS

Android 4.2 Jelly Bean

Konektivnost

Wi-Fi b/g/n/, 2.4 GHz; USB 2.0 H/S; NFC; BT 4.0; GPS + GLONASS

Funkcije i servisi

Sound & Shot, Group Play, S Translator, Easy Mode, S Voice, S Beam, Instant Voice Recorder,  Voice Guidance (TTS, Voice Guided Camera, Text Reader), FM Radio

* Raspoloživost svakog servisa zavisi od zemlje do zemlje.
* Sve funkcije, osobine, specifikacije i druge informacije o proizvodu koje se navode u ovom dokumentu uključujući pogodnosti, dizajn, cenu, komponente, performanse, raspoloživost, sposobnosti i drugo podložni su promenama bez prethodne najave ili obaveze.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 270.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 187.8 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.


Tags: