Samsung
13.01.2014 Shopping

Nova era Samsunga u oblasti bele tehnike sa „Chef“ kolekcijom

LAS VEGAS/ BEOGRAD – 10. januar 2014. – Sa željom da svojim korisnicima omogući da savršeno i lako ovladaju čitavim procesom kuvanja, kompanija Samsung Electronics predstavila je novu liniju premijum kućnih uređaja razvijenih sa ciljem da korisnicima ponude fleksibilnost, lakoću organizacije i korišćenja, uz vrhunski stil i dizajn.

Na CES-u 2014 predstavljene inovacije primenjene na novoj liniji frižidera i četiri druge vrste proizvoda

Uz savete nekih od najboljih šefova kuhinja na svetu kreiran je novi frižider koji može da u netaknutom stanju očuva čak i najdelikatnije sastojke. Među najznačajnijim kućnim uređajima koji su predstavljeni na međunarodnom sajmu CES nalaze se i električni šporet sa neverovatnim nivoom kontrole temperature u rerni i jedna od najznačajnijih inovacija na planu mašinskog pranja sudova tokom poslednjih 40 godina.

Ova godina je debitantska za Samsungovu „Chef “ kolekciju, vrhunsku profesionalnu belu tehniku koja je razvijena u saradnji sa Samsung Club Des Chefs. Reč je o kulinarskoj inicijativi, prvoj te vrste na svetu koja je pokrenuta 2013. godine, a okupila je šefove kuhinja svetske klase koji sarađuju sa Samsungom na razvijanju sledeće generacije proizvoda.

Ako postoji jedna reč da opiše naš pristup tokom 2014. godine, to je strast. Bilo da je reč o kuvanju i prefinjenoj zabavi na više načina, ili da je reč o stvaranju lepog doma koji zaista vredi pokazivati. Korisnička strast je ono što pokreće inovaciju kod naših proizvoda kao i ono što nas inspiriše“, istakao je Kevin Dekster, potpredsednik prodajnog i marketinškog odeljenja u diviziji za kućne uređaje u ogranku Samsung Electronics America.

Samsungova Chef kolekcija

Uz blisku saradnju sa Samsung Club Des Chefs, stvorili smo kuhinjske uređaje koji nude izuzetan nivo fleksibilnosti, organizacije, lakoću korišćenja i vrhunski stil, kako bi ispunili potrebe i želje čak i najzahtevnijih ljubitelja kuvanja koji hranu pripremaju u svom domu.“

Frižider sa četvoro vrata iz Samsung kolekcije (model: RH9900) predstavlja ogroman skok napred u pogledu očuvanja prehrambenih namirnica, skladištenja, organizacije i pripremanja obroka. Kontrola temperature je maksimalno uvećana uz pomoć posebnih funkcija.

Samsungov sistem za trostruko rashlađivanje stvara tri posebna vazdušna toka u frižideru i zamrzivaču, što omogućava optimalnu kontrolu vlage i poboljšane performanse rashlađivanja u svakoj pregradi.

Sistem za trostruko rashlađivanje omogućava i da frižider iz „Chef“ kolekcije ima nižu desnu pregradu, koja može da se pretvori iz frižidera u zamrzivač i obrnuto. Može da bude zona za pripremu svežih namirnica za jela restoranskog kvaliteta, prostor za skladištenje smrznutih domaćih jela ili centralizovan deo za čuvanje napitaka.

Ukupan kapacitet ovog frižidera jeste 963 litara (DOE Standard za 2014.), odnosno 34 pune kese namirnica. Nijedan drugi frižider ne može da primi toliko hrane.

Frižider iz „Chef“ kolekcije ispunjava potrebe i u pogledu pripremanja obroka. Jedna od glavnih ideja šefova kuhinja koja je proizašla iz Samsung Club Des Chefs jeste ta da profesionalni kuvari više vole da meso i riba imaju optimalnu temperaturu pre kuvanja.

Samsungovo rešenje?

Šefova ostava, odeljak sa kontrolisanom temperaturom u glavnom frižideru dopušta da namirnice kao što je riba budu optimalno rashlađene na oko -1oC kako bi bila kvalitetnija i ukusnija.

Samsungov novi električni sporet

Novi električni šporet (model: NE58H9950) nudi mogućnost pravljenja dva različita obroka u isto vreme na dve različite temperature, s tim što poseduje i neka nova poboljšanja koja su proizašla iz inspiracije šefova kuhinje. Glavno poboljšanje među njima je prefinjeniji nivo kontrole i preciznija regulacija temperature što omogućava stvaranje jela vrhunskog kvaliteta.

Kako bi se korisnici koji vole da kuvaju u kod kuće opremili vrhunskim kuvarskim performansama, Samsung je opremio svoj šporet iz „Chef“ kolekcije mikrotalasnom pećnicom sa senzorskim kuvanjem.

Jednostavnim izborom odgovarajućeg jela i težine iz automatskog menija za kuvanje ova jedinstvena tehnologija određuje tačno vreme i temperaturu na kojoj se jelo kuva. Ima i poboljšani filter koji eliminiše dim i miris prilikom kuvanja, uz pomoć funkcije Simple Clean tako da ih je lako eliminisati jednim dodirom dugmeta za rutinsko održavanje.

Lepi i čisti sudovi jednako su važni za obedovanje kao i sama hrana. Ali, bazična tehnologija i dizajn mašina za pranje suđa sa svojim neefikasnim konvencionalnim obrtnim i cirkularnim prskanjem vode nije napredovala 40 godina. Do sad.

Samsungova najnovija mašina za pranje suđa (model: DW80H9970) ima linearni mehanizam tehnologije WaterWall™ koji se kreće po dnu mašine za suđe čime nastaje stalni visoki pritisak vode tokom pranja. Funkcija za kontrolisano intenzivno pranje (Zone Booster) nudi dve zone pranja. Dosta uprljane šerpe i tiganji dobijaju pranje pod visokim pritiskom i visokom temperaturom, dok se tanjiri i čaše peru normalno, sa slabijim mlazom vode.

Samsungova najnovija masina za pranje sudova

Dani otvaranja frižidera i sređivanja neorganizovanih fioka i polica su prošlost uz Samsungov Showcase frižider (model: RH22H9010SR). Sa pametnim skladištenjem i organizacionim rešenjima za porodicu, ovaj frižider ima deo za prikazivanje hrane koji je podeljen na tri zone pogodne za porodicu: Gornji nivo je za kulinarske namirnice kao što su sirevi i sosovi, srednji nivo je za pića i grickalice, a donji nivo je za decu, za sokove i voćne kupove.

Frižider uključuje i unutrašnji odeljak za duže čuvanje većih i svežih namirnica. Metalna rashladna zaštita na unutrašnjem delu vrata zadržava hladan vazduh i održava optimalnu temperaturu u frižideru, tako da hrana ostane sveža, čak i kada se vrata frižidera često otvaraju.

Frizider iz Chef kolekcije ispunjava potrebe

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 270.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 187.8 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

* Sve funkcije, osobine, specifikacije i druge informacije o proizvodu koje se navode u ovom dokumentu uključujući pogodnosti, dizajn, cenu, komponente, performanse, raspoloživost, sposobnosti i drugo podložni su promenama bez prethodne najave ili obaveze.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije