Samsung
27.08.2014 Shopping

Novi Samsung kućni bioskop

Kompanija Samsung predstavila je novi BluRay kućni bioskop HT-H7750, ukupne snage 1.330 vati, za bogati 7.1 kanalni zvuk.

Prozirni zvučnici koji se odlikuju elegantnim dizajnom i vrhunskim performansama, izrađeni su od mešavine pulpe i materijala ugljenične nanocevi (CNT), te pružaju veću čvrstinu i manje su težine, što omogućava veću jasnoću zvuka, dok je distorzija svedena na minimum.

Kod ovog kućnog bioskopa moguće je personalizovanje zvuka prema potrebama korisnika zahvaljujući funkciji za prilagođavanje zvuka.

BluRay kućni bioskop HT-H7750

BluRay kućni bioskop HT-H7750

Ova funkcija meri čujnu frekvenciju zvuka svakog korisnika širom šest frekventnih opsega i pronalazi savršena podešavanja zvuka koja odgovaraju sluhu.

Korisnici mogu da kreiraju sopstvene profile i da se brzo i lako prebacuju između njih u okviru posebno prilagođenog korisničkog interfejsa.

Zahvaljujući partnerstvu sa vodećom kompanijom koja se bavi razvojem digitalnih audio tehnologija, DTS, Samsung je jedini brend elektronskih uređaja koji nudi novi DTS Neo: Fusion II kodek za 2014. Ova vrhunska tehnologija pretvara izvorni audio u virtuelni 9,1-kanalni zvuk.

Samsung je jedini brend elektronskih uređaja koji nudi novi DTS Neo

Samsung je jedini brend elektronskih uređaja koji nudi novi DTS Neo

Poseban doživljaj zabavnog sadržaja moguć je i uz izuzetno realistični HD audio koji je 96 kHz / 24-bitni. On mnogo preciznije i živopisnije reprodukuje kvalitet i punoću originalnog zvuka, bolje dočaravajući zvuk audio sadržaja uživo uz više digitalnih detalja.

Pojačalo sa vakuumskom cevi kod ovog kućnog bioskopa omogućava korisnicima uživanje u izvanrednom audio doživljaju. Ono pruža topao, bogat i realističan zvuk koji deluje mnogo prirodnije.

Ugrađeno pojačalo sa vakuumskom cevi u kombinaciji sa tehnologijom digitalnih pojačala proizvodi čistiji i moćniji zvuk, pri čemu smanjuje okolnu buku i distorziju.

Napredna tehnologija omogućava konvergenciju sa ostalim pametnim uređajima, preko bluetooth konekcije, NFC i Wi Fi. Uređaj takodje ima i jako zanimljivu funkciju preslikavanja ekrana (screen mirroring) koja omogućava prikaz ekrana pametnog uredjaja na TV ekranu.

Napredna tehnologija omogućava konvergenciju sa ostalim pametnim uređajima

Napredna tehnologija omogućava konvergenciju sa ostalim pametnim uređajima

Kompanija Samsung Electronics je još jednom dokazala da je globalni lider na polju tehnologije i da slušanjem tržišta otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet novih tehnologija i svojim korisnicima nudimo mogućnost jednostavnijeg i lakšeg korišćenja naših uredjaja.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije