Galaxy Note3 izbor boja
06.09.2013 Shopping

Osmislite svoju životnu priču sa Samsung GALAXY Note 3

Berlin, 4. septembar 2013 – Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas GALAXY Note 3, najnovijeg člana Note porodice. Novi Samsung GALAXY Note 3 daje novu dimenziju uživanja svakodnevnim zadacima i uvodi inovativne funkcije koje korisnicima pomažu da ispričaju svoju životnu priču. Samsung GALAXY Note 3 odlikuje se većim i boljim ekranom za najbolji mogući vizuelni doživljaj i još većom snagom pri istovremenoj obradi više zadataka, a uvodi i značajna poboljšanja S Pen olovke koja svakodnevni život čine lakšim i bržim.

Poboljšane funkcije S Pen olovke i veći ekran optimizovan za istovremeni rad na više zadataka donose novo iskustvo upotrebe prenosivog uređaja

GALAXY Note 3 čini vaš svakodnevni život neverovatnim

“Originalni GALAXY Note smo prvi put predstavili 2011. godine, pokrenuvši jednu čitavu novu kategoriju pametnih uređaja. Neosporni uspeh ove kategorije uređaja je samo osnažio naše duboko uverenje da potrošači žele kvalitetnije funkcije pametnih uređaja i žele da im te nove funkcije živote učine boljim”, izjavio je JK Šin, generalni direktor i predsednik Divizije IT & mobilnih uređaja kompanije Samsung Electronics. “Samsung GALAXY Note 3 predstavlja moćan, originalan pristup koji korisnicima omogućava da ispričaju svoje životne priče na dinamičan način, bilo da je reč o poslu, zabavi ili životnim iskustvima. Jednostavnim klikom tastera na S Pen-u, korisnici mogu da otključaju mogućnosti za samoizražavanje, funkcionalnosti koje svakodnevne aktivnosti pretvaraju u izvanredne događaje i pristup novim doživljajima koji im se prikazuju na većem ekranu novog Note 3.”

Galaxy Note 3

Samsung GALAXY Note 3 opremljen je širim (5,7 inča) Super AMOLED ekranom sa full HD rezolucijom, koji je istovremeno ugrađen u tanji (8,3 mm) i lakši (168g) uređaj, sa snažnijom i dugotrajnijom baterijom (3.200 mAh). Kako je istovremeno opremljen zadnjom kamerom od 13 megapiksela sa funkcijom Smart Stabilization i LED blicem visokog CRI, Samsung GALAXY Note 3 omogućava korisnicima da na kristalno čistom zapisu zabeleže svaku vizuelnu priču iz svog života, čak i u uslovima slabe osvetljenosti i u toku fizičkih aktivnosti. Samsung GALAXY Note 3 nudi pristup najnovijim LTE tehnologijama – CAT4 agregaciju operatera i podržava najveći broj višestrukih frekvencija. Ugradnjom najveće RAM memorije u ovoj industriji od 3GB, GALAXY Note 3 takođe donosi i brže i snažnije performanse.

Uravnotežena snaga i umetnički dizajnGALAXY Note 3 uređaja

Uz značajne tehnološke napretke, Samsung GALAXY Note 3 podrazumeva i novi ekskluzivni izgled i unapređen osećaj korišćenja. Širenjem modernog Samsung GALAXY dizajnerskog pristupa, Samsung GALAXY Note 3 donosi mek zadnji poklopac, koji ima finu teksturu pod prstima, kao i delikatne spojeve. On takođe ima i nazubljenu bočnu ivicu, koja neodoljivo podseća na vanvremensku, trajnu snagu klasičnih beležnica i planera. Samsung GALAXY Note 3 će biti dostupan u bojama ugalj crna, klasična bela i rumena ružičasta. Kako bi se klijenti ohrabrili da izraze svoju ličnost i svoj ukus, Samsung će ponuditi i lako zamenjive zadnje poklopce u desetinama dodatnih boja pri izlasku na tržište.

Klikom na S Pen život postaje lakši, brži i uzbudljiviji

Novi S Pen prestavlja radikalno nov i moderan pristup klasičnom iskustvu pisanja, na taj način što donosi mogućnost ispunjenja svakodnevnih zadataka jednim jednostavnim klikom. Napredni S Pen je dizajniran tako da bude u potpunosti funkcionalan kao posrednik u komunikaciji između telefona i korisnika, kreiranjem neophodnih funkcija za unos i kontrolu. On igra integralnu ulogu u načinu na koji korisnik komunicira sa uređajem, što olakšava sve svakodnevne rutinske poslove.

Jedan jednostavan klik na taster S Pen, dok prelazi iznad ekrana, upoznaje korisnika sa Air Command funkcijom, paletom od pet moćnih funkcija koje zaista pojednostavljuju i ubrzavaju ispunjenje svih zadataka. Uz pomoć ove funkcije nema potrebe da se krećete između različitih prikaza, pamtite komande ili tražite različite menije. Funkcija Air Command vam omogućava pristup sledećim ključnim funkcionalnostima:

Action Memo omogućava korisnicima da rukom ispišu poruku i automatski pokrenu funkciju kojom se taj rukom napisani sadržaj prevodi u formatirani sadržaj. Action memo može trenutno da uspostavi poziv, doda novi kontakt, pogleda neku adresu na karti, pretraži internet, snimi zadatak na spisak zadataka koje treba ispuniti i slično.
Scrapbook omogućava korisnicima da organizuju ili pronađu sadržaj i informacije iz različitih izvora uključujući internet, YouTube i galeriju na jednom mestu, tako da lako i odjednom mogu ponovo da pristupe sakupljenom sadržaju. Kada korisnici snime sadržaj za buduću upotrebu, Scrapbook takođe skuplja i izvor tih informacija ili URL, što omogućava korisnicima da lako ponovo prikažu originalni izvor podataka.
• Funkcija Screen Write snima fotografiju, veličine celog ekrana, sa stranicom koja je trenutno prikazana na uređaju i omogućava korisnicima da upišu komentare ili dodatne informacije na snimljenu fotografiju.
S Finder funkcija omogućava korisnicima da detaljno pretraže sadržaj telefona, bez obzira na vrstu sadržaja. Unošenjem ključnih reči ili filtera kao što su datum, mesto i vrsta sadržaja, korisnici mogu da pretražuju povezane dokumente, događaje, razmenjene poruke i čak i stranicu sa pomoći – sve na jednom mestu. Korisnici, uz to, mogu i da pretražuju rukom pisane sadržaje u svojim beleškama i memo aplikacijama, kao i simbole i formule.
Pen Window omogućava korisnicima da S Pen primene ne samo za crtanje skica ili pisanje beleški, već i otvaranje prozora sa aplikacijom za pravo iskustvo istovremenog rada na više zadataka. Jednostavnim crtanjem prozora bilo koje veličine, bilo gde na ekranu, korisnici mogu brzo da pokrenu neku drugu aplikaciju, kao što je YouTube, digitron ili pretraživač interneta, bez da zaustave aktivnost koja se trenutno odvija na ekranu.

Za naprednije iskustvo vođenja beleški, novi S Note predstavlja sveobuhvatno rešenje koje omogućava korisnicima da lako pišu, organizuju, ispravljaju i pretražuju svoje beleške, kroz interfejs koji je jednostavan za upotrebu i pomoću Easy Chart funkcije za jednostavno skiciranje grafika. Novi S Note takođe može da se sinhronizuje sa Evernote ili Samsung nalogom i može da se aktivira za pristup i uvid sa različitih uređaja. Štaviše, kada korisnik želi da sa interneta ili iz sadržaja Note 3 uređaja preuzme samo deo neke slike, napredna nova Easy Clip funkcija za lako isecanje mu omogućava da nacrta grubu ivicu oko željene slike, a zatim prevodi taj sadržaj u sliku sa daleko preciznije isečenim ivicama.

Veći ekran novog Note uređaja donosi obogaćeno vizuelno iskustvo i omogućava vam da uradite više

Samsung GALAXY Note 3 donosi veći ekran, a te veće dimenzije prate i moćna poboljšanja koja korisnicima omogućavaju da u potpunosti iskoriste dodatni prostor na ekranu. Super AMOLED ekran sa punom HD od 5,7 inča donosi neverovatan i precizno definisan doživljaj gledanja video zapisa, za gledanje sadržaja sa punom HD, kao i kristalnu jasnoću slike za čitanje i elegantno platno za kreiranje novih sadržaja.

Galaxy Note3

My Magazine donosi vesti, društvene medije, zabavu, kao i doživljaje sadržaja “ovde i sada” skrojene tačno prema meri korisnika. Razvijena u saradnji sa Flipboard, ova funkcija donosi integrisano potrošačko iskustvo sa izgledom modernog, dinamičnog časopisa.

GALAXY Note 3 donosi poboljšane sposobnosti istovremenog rada na više zadataka, što korisnicima omogućava da u potpunosti iskoriste njegov veći ekran.

• Sa novim višestrukim prozorom, Multi Window, korisnici mogu neometano da se prebacuju iz jedne aplikacije u drugu bez zatvaranja prozora ili otvaranja nove strane, što omogućava bolju produktivnost i saradnju između različitih programa. Korisnici takođe mogu da pokrenu istu aplikaciju u dva prozora istovremeno. Na primer, korisnici mogu da čitaju vesti u jednom prozoru pretraživača dok pretražuju internet u drugom prozoru pretraživača, ili da pošalju instant poruku preko ChatOn funkcije prijatelju dok čitaju poruku od drugog prijatelja.
• Uz to, koristeći program rada Drag and Drop u okviru novog višestrukog prozora, korisnici mogu lako da prevuku određeni sadržaj, kao što je tekst ili slika, iz jednog prozora u drugi u tren oka.
Pen Window iz Air view funkcije dodatno unapređuje doživljaj rada na više zadataka istovremeno omogućavajući korisnicima da nacrtaju prozor na ekranu i u njemu pokrenu popularne aplikacije, dok istovremeno nastavljaju sa već pokrenutim procesima na svom GALAXY Note 3.

Unapređene funkcije Group Play, kao što je razmena video sadržaja, takođe su dostupne. Prvobitno predstavljena zajedno sa GALAXY S4, Group Play omogućava korisnicima da puštaju istu muziku, da zajedno igraju igrice i da razmenjuju dokumente. Sada ona omogućava korisnicima da razmene video sadržaje i da zajedno puste video zapise, u isto vreme u koje se ti zapisi puštaju na uređajima njihovih prijatelja. Korisnici takođe mogu da povežu do pet uređaja, prislanjajući ih jedan uz drugi, tako da dobiju doživljaj gledanja na “velikom ekranu”.

Samsung KNOX & Find My Mobile funkcije

Novi GALAXY Note 3 dolazi sa poboljšanom privatnošću i bezbednošću uređaja koje donosi Samsung KNOX funkcija. Korisnici mogu lako da aktiviraju Samsung KNOX, što im omogućava da pokreću i čuvaju aplikacije i podatke koji zahtevaju pojačanu bezbednost unutar zaštićenog okruženja za izvršenje programa koji se naziva “odeljak” (“container”, eng. posuda). Bezbednost u takvom okruženju ojačana je sistemskom zaštitom Samsung KNOX od malicioznih programa (“malware”) i presretačkih (“phishing”) napada, kao i od pokušaja provale (“hakovanja”) u fizičke uređaje, kada su uređaji ukradeni ili izgubljeni. Na primer, važne privatne fotografije ili video zapisi mogu da se čuvaju unutar takvog “odeljka” bez brige da će, zbog upada hakera, procuriti i biti objavljene. Uz to, korisnici mogu da odaberu da čuvaju poslovne aplikacije i podatke kao što su poslovni i-mejlovi, kontakti i kalendari i da omoguće IT odeljenju svog preduzeća da upravlja takvim “odeljkom” putem EAS aplikacije (Exchange ActiveSync Server, Server za razmenu sa aktivnom sinhronizacijom). Ove funkcije čine GALAXY Note 3 idealnim uređajem za BYOD (Bring-Your-Own-Device to work, ponesite sopstveni uređaj na posao).

Uz to, GALAXY Note 3 je opremljen poboljšanom funkcijom Find My Mobile koja omogućava korisnicima da onesposobe telefon ukoliko je ukraden ili izgubljen. Sa poboljšanom potvrdom identiteta korisnika, ova tehnologija sprečava da se ukradeni telefoni resetuju na fabrička podešavanja i omogućava korisnicima da iz daljine prate ili obrišu podatke sa svojih izgubljenih ili ukradenih mobilnih telefona.

GALAXY Gear, pametni saputnik GALAXY Note 3

Predstavljen zajedno sa Samsung GALAXY Note 3, GALAXY Gear je novi konceptualni uređaj koji korisnicima omogućava da žive život punim plućima u svakom trenutku a da istovremeno ostaju povezani. GALAXY Gear će obavestiti korisnika o prijemu nove poruke uz preliminarni prikaz pristiglih SMS poruka, i-mejlova i drugih poruka koje stižu sa GALAXY Note 3. On donosi i čitav spektar drugih korisnih funkcija i komandi koje proširuju doživljaj koji donosi GALAXY Note 3. Kada neka od pristiglih poruka zahteva nešto više od letimičnog pogleda, korisnici mogu jednostavno da podignu svoje Samsung GALAXY uređaje i njihova Smart Relay funkcija će odmah prikazati pun sadržaj poruke na ekranu. GALAXY Note 3 i GALAXY Gear zajedno predstavljaju dalje otelotvorenje Samsungovih napora da svojim korisnicima omogući da kreiraju sopstvene živote i učine ga lakšim i lepšim.

Dostupan u verzijama sa 32GB ili 64GB interne memorije, sa dodatnim ulazom za microSD karticu, Samsung GALAXY Note 3 i GALAXY Gear će se naći na tržištu od 25. septembra, u 140 zemalja širom sveta. Samsung GALAXY Note 3 će takođe biti dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama kasnije u toku godine kod operatera AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless i U.S. Cellular.

GALAXY Note 3 će biti izložen na Samsungovom štandu #20 na sajmu IFA 2013, od 6. do 11.9.2013. Svi detalji i slike proizvoda dostupni su na adresama www.samsungmobilepress.com i m.samsungifa.com.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije