Samsung Motion Sync usisivač donosi pametniji način čišćenja

by | September 4, 2013
Samsung Motion Sync usisivač SC20F70

Berlin, 4. septembar – Kompanija Samsung Electronics najavila je danas izlazak na tržište Motion Sync usisivača SC20F70, dizajniranog tako da olakša korisnicima navigaciju usisivača kroz njihove domove i omogući im da na jednostavan način postignu najbolje moguće čišćenje.

Inovativan dizajn posude za prašinu nudi mogućnost manevrisanja bez premca sa superiornom usisnom moći

Samsungov Motion Sync usisivač odlikuje se naprednim dizajnom i tehnologijom; više nego ikada ranije, korisnici mogu da uživaju u elegantno dizajniranom uređaju za čišćenje snažne izrade.

Dizajniran tako da obezbedi izvanrednu lakoću upotrebe, SC20F70 se odlikuje revolucionarnom Motion Sync DesignTM tehnologijom, koja ga čini najstabilnijim usisivačem sa posudom za sakupljanje prašine (kanisterom) na tržištu, dok njegova inovativna CycloneForce Multi tehnologija održava visoku usisnu moć koja donosi maksimalan učinak čišćenja.

Kao i sa svakim drugim Samsungovim kućnim uređajem, naš prioritet je revolucija i unapređenje naših proizvoda, na osnovu specifičnih potreba naših potrošača koje proističu iz njihovog načina života”, izjavio je BK Jun, predsednik i generalni direktor Divizije elektronskih uređaja široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics. „Kako se njihovi životi razvijaju, mi se trudimo da projektujemo kućne uređaje koji će i sami evoluirati i ponosni smo što možemo da kažemo da smo upravo to i uspeli sa Motion Sync usisivačem, koji lako i neometano može da drži korak i sa najužurbanijim porodicama.“

Kontrola u rukama potrošača

Sa novim Motion Sync dizajnom, usisivač sa posudom za prašinu se okreće oko svoje ose odvojeno od svojih točkova, što mu omogućava brže i preciznije stabilno kretanje pri naglim skretanjima. Samsung Motion Sync usisivač koristi prednosti svog težišta da bi obezbedio bolje manevarske sposobnosti – što je razlika u kretanju isto tako drastična kao kad pređete sa automobila sa dva pogonska točka na automobil sa pogonom na sva četiri točka.

Jedinstveni zakrivljeni točkovi su postavljeni pod blagim uglom prema spoljašnjoj strani posude za prašinu, što obezbeđuje stabilnost usisivača i sprečava njegovo prevrtanje, tako da korisnik može da usredsredi svoju pažnju na čišćenje. Veliki šuplji točkovi se glatko i lako kreću sa veoma malim uloženim naporom, bez obzira da li se usisivač kreće preko tepiha, laminata ili parketa. Točkovi su takođe dizajnirani tako da omoguće usisivaču da se lako kreće preko bilo koje prepreke, bez obzira da li je reč o tepisima, ili o prelasku preko pragova.

Velika usisna moć koja traje

Inovativna CycloneForce Multi tehnologija Samsungovog Motion Sync usisivača odlikuje se jedinstvenom unutrašnjom strukturom sa četrnaest unutrašnjih komora, koje stvaraju višestruki ciklonski protok vazduha. Snažna centrifugalna sila usisivača savršeno razdvaja prašinu i nečistoće od vazduha i sprečava ih da napuste komoru. Na taj način se sprečava zapušenje filtera i dugo održava velika usisna moć.

Samsung Motion Sync usisivač

Dok većina usisivača bez klasične kese ima filter od penastog materijala sa ukrštenim ivicama, Samsung Motion Sync usisivač ima jednostavan filter od penastog materijala nalik na sunđer, koji sakuplja više prašine i može lako da se opere i očisti. Dovoljno je samo brzo ispiranje kako bi se sprečilo zapušavanje filtera, što obezbeđuje dugotrajnu usisnu moć i odlične rezultate čišćenja pri svakoj upotrebi.

Nikada više nećete propustiti da usisate ni zrnce prašine sa poboljšanim prianjanjem Extreme Force četke Samsungovog Motion Sync usisivača. Ona obezbeđuje ravnomernu difuziju pritiska preko četke, čime se obezbeđuje moćno uklanjanje prašine i čestica i osigurava delotvorniji učinak čišćenja.

Lakoća upotrebe u Vašim rukama

Samsungov Motion Sync usisivač stavlja alatke za olakšavanje čišćenja direktno u ruke korisnika, sve kontrole i dodaci ugrađeni su u dršku.

Specijalizovane alatke za čišćenje ugrađene su direktno u dršku, što omogućava lak i brz prelazak na cev, dodatak za brisanje prašine ili alatke za čišćenje pukotina, bez potrebe da se pomoćni delovi uklanjaju sa uređaja, što olakšava čišćenje nezgodnih ćoškova u kući.

Ugrađena drška sa daljinskim upravljačem olakšava uključivanje i isključivanje uređaja, kao i odabir optimalne usisne moći. Ove kontrole se nalaze na dohvat ruke na dršci, što olakšava kontrolu i omogućava korisniku da brzo promeni jačinu usisavanja, bez prekida u čišćenju.

Senzor za prašinu, koji se lako očitava, paljenjem crvene lampice upozorava korisnika da je pronašao posebno prašnjavo mesto. Kada se ta zona potpuno očisti, pali se zelena lampica koja znači da čišćenje može da se nastavi na drugim mestima, što eliminiše nagađanje i smanjuje ukupno vreme čišćenja.

Kada je čišćenje završeno, posuda za prašinu koja se lako skida se jednostavno isprazni u đubre, bez mogućnosti da se prašina prospe nazad na pod.

Specifikacije

Snaga Senzor Pet(FR) – funkcija za kućne ljubimce
Šifra modela VC20F70HNAR VC20F70HNBN VC20F70HUDC
Potrošnja struje 2000W 2000W 2000W
Usisna moć 360W 360W 360W
Vrsta ciklona CycloneForce multi CycloneForce multi CycloneForce multi
Vrsta točkova Motion Sync Design Motion Sync Design Motion Sync Design
Kapacitet 2L 2L 2L
Nivo buke 79dBA(maksimalno) 74dBA(tihi režim rada) 79dBA(maksimalno) 74dBA(tihi režim rada) 79dBA(maksimalno) 74dBA(tihi režim rada)
Kontrole Nova RF drška Nova RF drška Nova RF drška
Filter pre motora Sunđerasti + mikro Sunđerasti + mikro Sunđerasti + mikro
Izduvni filter Antialergijski filterHEPA H13 Antialergijski filterHEPA H13 Antialergijski filterHEPA H13
Glavnačetka NB810 NB810 NB810
Dodatna četka/dodaci Parquet Master četkaUgrađena četka Senzor za prašinuParquet Master četkaUgrađena četka Power Pet(TB500)Parquet Master četkaUgrađena četka
Cev Aluminijumska teleskopska Aluminijumska teleskopska Aluminijumska teleskopska
Crevo Novo bežično Novo bežično Novo bežično
Obloga Svetlucava Svetlucava Svetlucava
Kabl 9m 9m 9m
Boja Vitalno crvena Urbano zelena Titanijum srebrna
Kutija za pakovanje U boji U boji U boji

*Napomena: Sve informacije zasnovane su na fabričkim specifikacijama. Specifikacije dizajna proizvoda i boja podležu promena bez prethodnog obaveštenja i mogu se razlikovati od onih koji su prikazani na slici. Dostupnost servisa u garantnom roku i vreme njihovog odgovora mogu da se razlikuju od zemlje do zemlje i takođe mogu da podležu zahtevima registracije u zemlji u kojoj je proizvod kupljen.

[textblock style=”6″]O Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd, koji se nalazi na vodećem položaju u svetu u oblasti tehnologije, otvara nove mogućnosti za ljude širom sveta. Neumornom inovacijom i otkrićima, mi transformišemo svet televizora, pametnih telefona, ličnih računara, štampača, foto aparata i kamera, kućnih uređaja, LTE sistema, medicinskih uređaja, poluprovodnika i rešenja koja koriste LED tehnologiju. Zapošljavamo 270.000 ljudi u 79 zemalja, uz godišnju prodaju koja prevazilazi 187,8 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, molimo vas da posetite www.samsung.com.
[/textblock]


Tags: