Samsung predstavio Galaxy Core LTE

by | February 20, 2014
Galaxy Core

Beograd, 20. februar 2014. – Kompanija Samsung predstavila je novi smart telefon Galaxy Core LTE, dizajniran da korisnicima ponudi optimizovane i bolje performanse, vrhunski dizajn i mnoštvo inovativnih pametnih funkcija. Uz podršku naprednog LTE iskustva, ovaj uređaj može da radi besprekorno i efikasno u svim aspektima korisnikovog života.

Novi Galaxy smart telefon

Samsung Galaxy Core LTE predstavlja savršen uređaj za korisnika koji traga za preuzimanjem podataka i puštanjem multimedijalnih sadržaja brže nego ikad zahvaljujući naprednom LTE iskustvu na LTE mrežu 4. generacije. Opremljen procesorom sa dvostrukim jezgrom od 1.2 GHz, model Galaxy Core LTE podržava besprekorni multitasking i nudi brže učitavanje internet stranica.

Smart telefon Galaxy Core LTE

Sve te aktivnosti dopunjava veliki qHD displej od 4.5 inča koji je optimizovan za 16:9 video sadržaj, kao i baterija od 2,100mAh koja dugo traje i nudi produženu upotrebu. Galaxy Core LTE poseduje i superiorne funkcije za povezivanje uključujući NFC tehnologiju sa S Beam-om, tako da korisnici mogu lako da razmenjuju velike muzičke, foto i video datoteke sa drugima, Bluetooth 4.0 i A-GPS + GLONASS.

Uređaj Galaxy Core LTE poseduje vrhunski dizajn sa mekom kožnom presvlakom na poleđini zbog čega je udoban za držanje u ruci. Uređaj ima kameru od 5 megapiksela sa pametnim funkcijama koje uključuju Sound&Shot, Best Photo, Continuous Shot, Panorama i Buddy Photo Share za besprekorne fotografije.

Galaxy Core LTE u beloj boji

Kako bi korisnici dobili najbolje od Galaxy serije, dodatne pametne funkcije obuhvataju Easy Mode, Adapt Sound, Safety Assurance, Motion UI, Smart Alert, S Voice, S Translator i S Travel. Na uređaju Galaxy Core LTE na raspolaganju je i čitava paleta pametnih servisa koji uključuju ChatOn i Drop Box.
*raspoloživo u određenim zemljama

Galaxy Core LTE biće dostupan u crnoj i beloj boji u zemljama širom Evrope, u Rusiji i odabranim azijskim zemljama. U nekim regionima Galaxy Core LTE dolazi pod nazivom Galaxy Core 4G.

Za detaljnije informacije o uređaju i multimedijalne sadržaje, posetite www.samsungmobilepress.com.

Samsung Galaxy Core LTE – specifikacije proizvoda:

Specifikacije proizvoda