#UŽIVANCIJA u „Ribi u ulju”

by | 5 jula, 2014
Hedonizam

Završni dan #Uživancije protekao je u znaku dr Neleta Karajlića i benda „Fish in Oil”.

Hedonizam slika 2

Hedonizam slika 2

Hedonizam slika 3

Hedonizam slika 3

I dok je jedan od rodonačelnika Novog primitivizma i frontmen popularnog benda „Zabranjeno pušenje” Nenad Karajlić šarmantno evocirao delove svog odrastanja zabeležene u knjizi „Fajront u Sarajevu”, trenutno najveća muzička domaća klupska atrakcija grupa „Fish in Oil” pokazala je na tročasovnom koncertu da i u Srbiji, negde duboko ispod okoštalih slojeva estradnog arlaukanja i prenemaganja, muzika i dalje postoji. Bio je to jedan od nesumnjivih vrhunaca prvih Beogradskih dana hedonizma, završenih u petak, 4. jula, uz DJ zvuke i Johnnie Walker Premium Whisky Party.

Hedonizam slika 4

Hedonizam slika 4

Hedonizam slika 5

Hedonizam slika 5

Nešto pre toga publika se upoznala sa vinima koja dolaze iz Vinarije Zvonko Bogdan , a zatim imala i priliku da okusi vrhunski blend kafe Doncafe Professional Espresso. Uz izvanredno Kupinovo vino Vinarije Čoka, Vučiju rakiju i delikatesne Zalogaje Mediterana, bio je to okvir za uživanje tokom četiri dana ove specifične #UŽIVANCIJE.

Hedonizam slika 6

Hedonizam slika 6

Hedonizam slika 7

Hedonizam slika 7

Među prisutnim uživaocima tog poslednjeg dana bilo je i više uglednih novinara i pisaca. Tako su na #UŽIVANCIJU došli i Ivan Ivačković, novinar i autor Laguninog bestselera „Kako smo propevali”, zatim Nenad Basarić, urednik najpopularnijeg regionalnog vinskog magazina Vino.rs, rok kritičar, muzičar i veliki poznavalac viskija Aleksandar Žikić, urednik najuglednijeg ovdašnjeg političkog magazina „Nedeljnik” Branko Rosić, Bojan Đorđević, direktor najoriginalnijeg domaćeg muzičkog festivala Ring Ring…

Hedonizam slika 8

Hedonizam slika 8

Hedonizam slika 9

Hedonizam slika 9

Hedonizam slika 10

Hedonizam slika 10

Hedonizam slika 11

Hedonizam slika 11

Sve u svemu, drugačija publika od uobičajenih celebrity vitezova medijskog švedskog stola, kakvi svakodnevno poziraju na sličnim manifestacijama. I baš zbog toga Beogradu je potrebno mnogo ovakvih i sličnih manifestacija po meri svih onih koji se ne mire da baš sve u Srbiji danas mora da bude estradno prenemaganje & foliranje.

Uzivancija 3. dan slika 12

Uzivancija 3. dan slika 12

I zato kažemo: Doviđenja do sledeće #UŽIVANCIJE!

Foto: Ivana Čutura
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.