21.11.2022 Preporuka

Vitorog premium – da vaš dom odiše stilom!

Vitorog je jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja, ali i vaš pouzdan partner pri opremanju doma.

Sa ciljem da Vaš dom upotpuni najbolje dizajniranim komadima nameštaja vrhunskog kvaliteta, Vitorog kompanija postala je partner sa domaćim proizvođačima nameštaja, kao i sa proizvođačima nameštaja iz regiona, ali i liderima na evropskom tržištu. Cotta, Polipol, Rauch, Black Red White, Jela, Mahagoni samo su neki od proizvođača koji su zaokružili Vitorogov premium asortiman u želji da vašem domu pruži neprolazni sjaj koji će trajati decenijama.

vitorog

Pored navedenih dobavljača, Vitorog ima sopstvenu proizvodnju koja pruža mogućnost potpune kontrole u svim aspektima proizvodnje, od nabavke sirovina i repromaterijala do gotovog proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Komadi pločastog i tapaciranog nameštaja samo su neki od proizvoda rađeni u pogonima koji su opremljeni najkvalitetnijim mašinama i alatima. Pored ove vrste nameštaja, u Vitorog asortiman ubraja se i nameštaj od masiva, čija se proizvodnja odvija u specijalno opremljenom pogonu. Ovaj nameštaj od punog drveta će svojim elegantnim dizajnom doprineti skladu i sofirsticiranosti vašeg doma.

Kreirajući ove proizvode, spretni Vitorog tim konstantno se trudi da proizvodi komade koji će vaš dom učiniti mestom koje vam pruža sigurnost i udobnost. U skladu s tim, Vitorog je za svoje kupce pripremio širok izbor ekskluzivnih stolova i stolica modernog dizajna, kao i ugaone garniture čiji će vas materijali i udobnost oduševiti već na prvi pogled.

virotog

Za sam kraj, želeli bismo da spomenemo da ova domaća kompanija u svojoj ponudi ima i kvalitetne proizvode
koji mogu biti izrađeni baš po meri vašeg enterijera. Stoga, iskoristite kapacitet svog životnog prostora i u svoj dom uvedite funkcionalni nameštaj koji će biti urađen precizno, uredno i sa posebnom pažnjom, a stručni tim će se postarati da vaš projekat bude urađen uz najpovoljniju cenu izrade.

Više informacija možete pogledati klikom na sledeći link:
https://vitorogpromet.rs/namestaj-po-meri/

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i sniženjima koja slede u predstojećem periodu, zapratite ih na društvenim mrežama IG: vitorogpromet_official, FB: vitorogpromet i posetite njihov sajt https://vitorogpromet.rs/
promo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije