Za lakši dolazak kući!

by | 20 juna, 2018

Neka od sada svaki Vaš dolazak ili odlazak od kuće bude jednostavniji, ugodniji i brži. Pitate se kako? U redovima koji slede, prestavićemo Vam proizvode i aplikaciju, uz pomoć kojih ćete svakodnevne aktivnosti učiniti jednostavnijim!


Motorizovanje kapije i garažna vrata – oslobodite se ograničenja!
Kako je garaža važna i korisna prostorija u svakom domu, neka baš Vaša garažna vrata budu na lestvici iznad od običnih i svakodnevnih modela; unapredite ih opcijama kao što je motorizacija, upravljanje daljinskom kontrolom ili povezivanje sa „smart home“sistemom. U zavisnosti od prostora kojim raspolažete, birajte sistem otvaranja garažnih vrata (vertikialna garažna vrata, bočno otvarajuća vrata, kip, rolo, ili krilna garažna vrata). Bez obzira na Vaš izbor, Somfy nudi motorne sisteme koji se vrlo lako ugrađuju na postojeća vrata.

Keygo daljinski upravljač
Preuzmite potpunu kontrolu, i na lak i siguran način možete da kontrolišete do 4 motorizovana uređaja (primera radi, kapiju, spoljašnju rasvetu, garažna i ulazna vrata). Ovaj mali i kompaktni daljinski upravljač funkcioniše zahvaljujući RTS tehnologiji ( Somfy radio tehnologija). Personalizujte svoj Keygo uz pomoć 4 obojena dugmeta – jednostavno, sigurno i zabavno!

Ixengo L
Motorizovana kapija daje mogućnost lakog i jednostavnog otvaranja i zatvaranja uz samo jedan pritisak na dugme! Jednostavan i pouzdan pristup omogućava Ixengo L – motor sa pužnim sistemom (špringlom). Ovaj motor je namenjen teškim i velikim kapijama, do 4m dužine i 400 kg težine. Ixengo L je jak i otporan motor, čija je jedna od prednosti laka postavka i instalacija. Kompatibilan je sa RTS.

Dexxo Optimo
Ugradite motor u Vaša garažna vrata i bez napuštanja vozila, uz samo jednu komandu na daljinskom upravljaču, kontrolišite otvaranje i zatvaranje kapije. Naša preporuka je Dexxo Optimo, kvalitetan motor koji se pričvršćuje na plafon garaže. Motor ima dosta prednosti, od kojih su neke delimično otvaranje vrata (idealno za pešake ili bicikliste), automatska detekcija prepreka, programiranje automatskog zatvaranja, kao i sprečavanje pokušaja nasilnog otvaranja. Uviđate li da je Dexxo Optimo odličan motor za Vašu? Automatizacija i sigurnost u jednom!

Connexoon
Connexoon aplikacija – jednostavno rešenje za kontrolu garažnih vrata, kapija ili osvetljenja. Ovo je odličan, a ujedno jednostavan način da putem svog smartphona kontrolišete povezane uređaje u domu!

Neke od prednosti ove aplikacije:
Pristupačnost – bilo da ste kod kuće ili ne, zahvaljujući iO tehnologiji, jedan klik je dovoljan da se određena komanda sprovede u delo.
Laka za instaliranje – Jednostavnom konekcijom na internet instalirajte aplikaciju na svom smartphonu. Aplikaciju možete preuzeti na linku.
Otvoren ili zatvoren pristup – sa samo jednim klikom možete da linkujete uređaje koje ste odabrali za opciju “otvoren pristup” ili “zatvoren pristup”- otključavajte i zaključavajte ih samo jednim klikom!
Dobrodošli kući, zahvaljujući geolokaciji – Kada napuštate kancelariju, jednim klikom na svom pametnom telefonu palite svetla u kući, vrata od kapije i garaže se automatski otvaraju kada stižete kući, zahvaljujući geolokaciji. Funkcija dizajnirana da Vaš život učini jednostavnijim i lakšim!
Leave home– kada napuštate kuću, jedna komanda u aplikaciji je dovoljna da zaključa Vašu garažu ili upali svetlo.

Kako do svih Somfy motorizovanih rešenja, automatskih sistema i kućne automatike za kuće ili zgrade – pročitajte OVDE.
Tags: