Romantičan balkon uz IKEA novitete

by | May 16, 2023
IKEA

Vreme je da vaš balkon postane omiljeno mesto za boravak tokom letnjih dana, a mi vam donosimo nekoliko noviteta iz prodavnice IKEA koji će mu dati poseban šarm. 

 

IKEA proizvodi za opremanje balkona

LÄCKÖ serija nadahnuta je tradicionalnim nameštajem od kovanog gvožđa te unosi romantiku u tvoju bašti ili terasu. Održavanje je izuzetno lako, tako da imaš više vremena za sanjarenje u zelenilu.

Budući da su složive, možeš držati nekoliko stolica nadohvat ruke bez zauzimanja dodatnog prostora. Otvor za odvod u sedištu sprečava skupljanje vode.

IKEA proizvodi

Sofa je izdržljiva i jednostavna za održavanje jer je izrađena od nerđajućeg čelika. Lako se čisti – jednostavno obriši vlažnom krpom. Materijal od kojeg je izrađen ovaj baštenski nameštaj ne traži održavanje.

IKEA proizvodi

Polica stoji stabilno čak i na neravnim podnim oblogama, pošto su stope podesive.

IKEA proizvodi

Diskretno osvetljenje u večernjim satima: IKEA rasveta

Lampioni su uvek lep ukras na balkonu– a kad se smrkne, njihova svetlost stvara prijatnu atmosferu. Ambijent odiše toplinom, gosti se osećaju dobrodošlo, a svaki trenutak ispunjen je dozom romantike. ENRUM Fenjer za čajnu svećicu je naš izbor. 

IKEA proizvodi

Pomoću rasvetnog lanca SOMMARLÅNKE na baterije možeš da pretvoriš balkon ili terasu u privlačno mesto za druženje i opuštanje. Izaberi omiljeni lanac i slobodno ga kombinuj s odgovarajućim stonim i podnim lampama.

 

IKEA proizvodi

 

ÄDELLÖVSKOG LED sveća ti pruža ugodno, trepereće svetlo koje liči na plamen prave sveće. Bezbedna alternativa za domove s decom ili kućnim ljubimcima zato što top sveća može da se koristi kao ukrasna rasveta bilo gde bez rizika od požara. Stvaranje tople i prijatne atmosfere za balkon ili baštu nikad nije bilo lakše. Ti odlučuješ da li će sveća biti upaljena 3 ili 6 sati. Tajmer je zatim automatski uključuje svakog dana u isto vreme.

IKEA proizvodi

Zanimljivi IKEA dodaci

SOCKER kantica za zalivanje napravljena je od galvanizovanog čelika otpornog na rđu. Odloži je u blizini biljaka da bi te podsetila da ih zaliješ – i biljke će uživati kao što ti uživaš u njima.

IKEA proizvodi

Ovaj beli ÅKERBÄR staklenik idealan je za male biljke i začinsko bilje, unutra ili napolju. Nemaš talenat za baštovanstvo? Onda ga napuni suvenirima ili kolekcijom otpornih kaktusa.

IKEA proizvodi

TOFTÖ Navlaka za jastučić savršen za upotrebu na otvorenom – pošto će tkanina duže ostati sveža na suncu. Svaki balkon i terasa izgledaće udobnije, ličnije i šarenije. Heklana navlaka je ručni rad veštih zanatlija, što svaku navlaku čini unikatom.

IKEA proizvodi


Borjana Božić

in4mal/gettyimages

Tags: