BERNARDA : Dobar san za zdrav život

by | January 16, 2023

Kakav je bio smeštaj? Jeste li se naspavali? Jeste li se odmorili?!

Znamo da nije bilo kao kod kuće i da san zavisi od udobnog dušeka, tu vam možemo pomoći.
Firma Bernarda je specijalizovana za proizvodnju visokokvalitetnih krevetnih sistema i omogućava vam da sebi priuštite odgovarajući krevetni sistem kakve imaju renomirani lanci hotela koje snabdevamo a vi ih rado posećujete.

Bernarda izvozi 80% proizvodnje na tržište Evropske unije. Uspešnost plasmana proizvoda potvrdjuje poduža referentna lista lanaca hotela u zemlji i inostranstvu od kojih izdvajamo: Ramada, Hilton, Radisson, Marriott, Kempinski …, kao i hoteli u zemlji: Crowne Plaza, Marriott, Falkensteiner, Zira, Mona Zlatibor…, čiji gosti sve češće dolaze sa pohvalama i željom da i kod kuće imaju takvu udobnost i komfor, što naši krevetni sistemi svakako pružaju.


Uz savete sa našim stručnim timom možete dobiti adekvatnu prezentaciju i ponudu iz koje izdvajamo naše Box system krevete sa ugradjenim žičanim jezgrom konstruisanim po principu dvostruke elastičnosti. U ovom slučaju dušek ne leži na tvrdoj već na visokoelastičnoj podlozi i time omogućava do 30% rasterećenja dušeka i poboljšava ergonomske karakteristike dušeka. Istovremeno ovaj sistem omogućava vrhunsku prozračnost, odnosno cirkulaciju vazduha unutar krevetnog sistema.

Bernarda dušeci konstruisani su tako da reše najčešće probleme udobnosti i poremećaje spavanja. Redukuju okretanje tokom noći, pružaju adekvatnu potporu leđima, obezbeđuju uravnoteženu temperaturu tokom noći, ublažavaju uticaj pokreta druge osobe u krevetu. Izrađuju se od prirodnih i ekološki proverenih materijala koji nisu štetni za zdravlje, uz posedovanje neophodnih sertifikata kvaliteta.

Najkvalitetniji materijali i praćenje savremenih trendova u proizvodnji, kao i u oblasti zdravog spavanja, čine BERNARDA krevetne sisteme oličenjem luksuznog pristupa životu. Odabirom odgovarajućeg modela kreveta, u kombinaciji sa širokom paletom štofova, možete pretvoriti Vašu spavaću sobu sobu u hotelski apartman, a dušek dizajniran da pruži odgovarajuću podršku, učiniće Vaš krevet mestom koje će Vam pružiti savršen san na kraju dana.

Sve ove karakteristike Bernarda krevetnih sistema ne garantuju samo izuzetnu udobnost i dugotrajnost već i kvalitetan odmor što je nesumnjivo veoma važno za toplinu vlastite spavaće sobe.

Želimo Vam Dobar san za zdrav život!

Za više informacija o ponudi dušeka i kreveta, kontaktirajte stručno prodajni tim firme Bernarda.

E-mail:[email protected]
Tel:011/6456-300

promo