Najpopularniji dizajn tapeta: Avgust u domu tokom cele godine

by | December 15, 2022
Najpopularniji dizajn tapeta

Ovo je najpopularniji dizajn tapeta na Zapadu, a polako, ovaj trend stiže i kod nas. Evo o čemu se radi.

Želite da ažurirate svoja četiri zida? Cvetni ukrasi su uvek sigurna, bezvremenska opcija — a posebno je jedan od njih u poslednje vreme više nego obično: nasturtijum, svetao, čudan otisak od proizvođača tapeta i tekstila Lake August.

Kao i veći deo opusa brenda, nasturtium crpi inspiraciju iz sveta prirode, posebno flore i faune rodne Kalifornije osnivača Aleksisa Hartmana. Ovaj konkretni otisak je izdanak drugog u liniji Lake Augusta, Agave Americana, koji kombinuje delikatnu lozu sa krupnijim listovima.

Nasturtium je dobio ime po rodu cveća, koji obuhvata oko 80 vrsta ukupno. U svetu Lake Augusta, latice dolaze u nizu različitih boja: nebo, koje ima bledo plavu i ružičastu paletu; Bigleaf , mešavina zelene i žute boje; Livada, uparivanje jarko ružičaste i smaragdno zelene; i Del Mar, mešavina duboke plave i narandžaste.

Dakle, šta je sa ovim konkretnim otiskom koji je zarobio maštu sveta dizajna? Ritmički obrazac pomeranja ovog svestranog dizajna oživljava prostoriju, ali njen veći odnos negativnog prostora sprečava da preplavi prostor.

Na kraju krajeva, postoji nešto u laganom, prirodnom izgledu koji nikada ne izlazi iz mode. Ovde postoji organska priroda koja deluje sveže i živahno. Toliko cvetova može da se oseća zategnuto ili skupljeno, a ovo je malo opušteno. I, možemo dodati, savršeno bez mnogo truda!

Trendovi u enterijeru 2023: Tapete kakve ćemo viđati svuda!


arquiplay77/iStock/Getty Images Plus via Getty Images