Kućni sajam nameštaja u Vitorog salonima

by | November 3, 2021

Vitorog je jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti proizvodnje i prodaje nameštaja. Za 28 godina uspešnog poslovanja, Vitorog je prerastao u prepoznatljiv brend koji osluškuje i prati potrebe tržišta, te je kao takav postao asocijacija za kvalitetan nameštaj, široke ponude i pristupačnih cena. Ono što će obeležiti ovu godinu u novembru je nezaobilazni KUĆNI SAJAM NAMEŠTAJA, koji će tradicionalno biti održan u sklopu Vitorog salona.

Želeći da oduševi sve prisutne nameštajem iz svog bogatog asortimana, Vitorog će i ovoga puta da predstavi izuzetan broj komada nameštaja po pristupačnim cenama, koji predstavljaju idealna dizajnerska rešenja za životni prostor posetilaca.

Znajući koliko vam je bitno da vaš dom bude opremljen kvalitetnim komadima nameštaja koji su kupljeni po najboljim cenama, ovog novembra Vas očekuje čitav niz iznenađenja i specijalnih dodatnih popusta.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima i sniženjima koja slede povodom predstojećeg sajma, zapratite ih na društvenim mrežama

ig: vitorogpromet_official

fb: vitorogpromet

www.vitorogpromet.rs

 


Tags: