Nameštaj u trendu za opremanje dnevne sobe

by | 6 februara, 2023
Nameštaj u trendu za opremanje dnevne sobe

Ako želite da vaša dnevna soba bude moderno uređenja i u skladu sa trendovima ove sezone, pogledajte u nastavku koji nameštaj je poželjno odabrati.

 

Ovo je nameštaj u trendu koji je idealan za opremanje dnevne sobe

Vreme je da ove godine vaša dnevna soba dobije novi sjaj i moderan izgled, a mi vas upoznajemo sa nameštajem koji će biti u trendu.

 

1. Nameštaj u trendu: neformalna sofa

Ako se pitate kako to izgleda neformalna sofa, onda probajte da zamislite najudobniji model sofe, u koju skoro potonete kada sednete. Karakterišu je zaobljene ivice, prirodni materijali, bezvremenski dizajn i kvalitetna izrada. Osim udobnosti, njena prednost je i prilagodljivost. Lako se uklapa u različite stilove uređenja, naročito kada je reč o popularnom japandi stilu.

2. Okrugli kafe-stočić

Organski oblici su sve prisutniji u dekoraciji. U dnevnom boravku je najlakše odabrati okrugli kafe-stočić, a kada je reč o materijalima, prednost se daje drvetu. Kao i modeli kvadratnog oblika, i okrugli kafe-stočići se mogu zanimljivo dekorisati kako bi zaista vaša dnevna soba bila uvek lepo uređena.

3. Upečatljiva umetnost za opremanje dnevne sobe

Umetnička dela, slike, posteri i uramljene fotografije su oduvek deo dnevnog boravka, ali su u poslednjih nekoliko sezona postali vrlo popularni, i njima se akcentuju određeni zidovi. Dizajneri savetuju da u predstojećoj sezoni odaberete umetnička dela velikog formata, sa jednostavnom kompozicijom i upečatljivim bojama.

4. Ovo je lampa koja će biti u trendu

Model lampe za koji se predviđa da će biti hit ove sezone ima drveno postolje i abažur od tkanine u bež boji. Takođe, njena prednost se ogleda u vrlo prilagodljivom dizajnu što znači da će dugi niz godina biti deo vašeg enterijera.

5. Nameštaj u trendu: ovalna fotelja

Kako se zaobljene linije zadržavaju na listi trendova i ove godine, onda je sasvim poželjno da vašu dnevnu sobu osvežite jednom zanimljivom foteljom zaobljenih ivica. Ovakav model je idelano smestiti u ugao i na taj način formirati novi omiljeni kutak uza odmor.

Ako su vam se predloženi modeli dopali, vreme je da im nađete idealno mesto u vašoj dnevoj sobi.

 

 

 

Borjana Božić

KatarzynaBialasiewicz/gettyimages

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.