Sofe za 2023: Ovo su najpoželjniji modeli, prema dizajnerima enterijera

by | 10 januara, 2023
sofe za 2023.

Ovo su sofe za 2023. koje će biti protagonisti tokom cele godine, a predstavljaju pravilo udobnosti i održivosti.

Ako nešto karakteriše sofe ove godine jeste što su udobnije, prefinjenije i održivije. Naime, ova 2023. donosi nam rizične, ali i neutralne sofe, sa ili bez stilizovanih naslona za ruke, blago podignute, sa neformalnim dodirom i apsolutno udobne. Hajde da bacimo pogled na trendove!

Sofe za 2023.

Siva boja

Sive nijanse će doživeti svoj najbolji trenutak u 2023. A sofe preuzimaju ovaj kolorit kako bi ispunile dnevne sobe elegancijom. Videćemo ih presvučene od svetlo do tamno sive nijanse, a svaka se savršeno uklapa u enterijer.

Udobnost pre svega

Ako postoji jedna reč koja definiše sofe koje će nastupiti 2023. godine, to će biti neformalnost. Nova godina nam donosi udoban dizajn, ništa bombastično. Sve za postizanje mirnog, spokojnog i prijatnog okruženja.

Sofe za 2023. su neobičnog dizajna

Prave linije su u pozadini. Godina 2023. donosi nam sofe sa vijugavim dizajnom koji privlače dinamična okruženja. Ove krivine možemo videti kako u strukturi sofe, tako i na jastucima za sedišta i naslon.

U zelenom tonu

Neutralne boje, koje su vanvremenske, nastaviće da rastu, ali vidimo da se u 2023. vraćaju i malo odvažnije boje. A među svim bojama, zelene se penju u prve redove, preuzimajući vođstvo.  Maslinasto zelena, menta zelena, šumsko zelena, smaragdno zelena, kaki zelena… U modi je cela paleta zelenila, od najintenzivnije do najmekše. Dakle, nećete pogrešiti, koju god boju da odaberete.

Različite sofe u istom prostoru

Još jedan trend iz 2023. koji nas je osvojio je kombinovanje različitih sofa. Radikalne suprotnosti u dizajnu, bojama i presvlakama su u trendu.


Scovad/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.