Novi TECE izložbeni showroom u Beogradu

by | 14 juna, 2022
tece

Kompanija TECE otvorila je novi izložbeni prostor u Beogradu, na adresi Požeška 31a. TECE posluje u Srbiji, kroz svoje Predstavništvo u Beogradu od 2016. godine. Nakon 6 godina uspešnog poslovanja pokazala se potreba za otvaranjem izložbenog showrooma u kojem će svi kupci TECE proizvoda, poslovni partneri, instalateri, arhitekte i projektanti moći da dobiju još bolji pregled svih TECE rešenja iz područja sanitarnih proizvoda i instalacijske tehnike za projekte na kojima rade.

tece

Otvaranje beogradskog izložbenog prostora prošlo je u prijatnoj i opuštenoj atmosferi uz prigodni zabavni program, a podršku su svojim dolaskom iskazali brojne zvanice, poslovni partneri, trgovci, instalateri, arhitekte i projektanti.

tece

Prekrasan izložbeni prostor smešten je na navedenoj adresi na Banovom brdu, ukupne površine 250 kvadrata. Dizajn enterijera potpisuje poznata novosadska arhitektica Sonja Brstina. Ovime je Beograd dobio novo it mesto za vrhunska sanitarna rešenja koja nudi TECE.

tece

Moderan i fluidan prostor odiše ugodnom atmosferom te poziva na razgledanje svih TECE rešenja za dovod vode u kuću i opet odvod vode iz kuće. Kompanija TECE kroz tehničke i dizajnerske aspekte svih proizvoda svojim kupcima poručuje – „close to you“. Krilatica ove kompanije pokazuje da ona pomno prati sve potrebe savremenog čoveka, nove navike i životne stilove te na njih spremno odgovara tehnički i dizajnerski vrhunskim rešenjima iz područja sanitarnih sistema, instalacijskih zidova, odvodnje i cevnih sistema  vodeći računa o svim aspektima zaštite prirodnih resursa.

tece

U svojim rešenjima TECE objedinjuje trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn, što je sada na najbolji mogući način prezentovano kupcima i partnerima u novom izložbenom prostoru u Beogradu. Ova kombinacija slikovito označava motokompanije – dobro učiniti još boljim.

tece

TECE je globalni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sistema. Kao nezavisna porodična firma, iz Emsdettenu-a u Nemačkoj, deluje više od 30 godina na međunarodnom tržištu. Radoznalost i želja za inovacijama dovele su do razvoja jedinstvenih rešenja kojima TECE postavlja standarde u branši. Uspešnom poslovanju TECE predstavništva u Hrvatskoj od 2005., pridružilo se 2016. i predstavništvo u Beogradu koje je svoj dosadašnji rad krunisalo reprezentativnim izložbenim prostorom.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.