Da li znate šte boja vaših vrata govori o vama

by | January 20, 2014
Ljubičasta vrata

Ulazna vrata su više od pukog ulaska u naše domove, oni takođe nude uvid u ličnost vlasnika. Neki će reći, naravno, da su jednostavno izabrali najbolju boju koja se slaže uz fasadu kuće, bilo da je cigla, kamen, drvo ili nešto drugo. 

Svesno ili ne, izbor je ipak napravljen. Šta to on govori o vama?

Bela vrata Plava ulazna vrata

Bela ulazna vrata : Da li ste organizovani, uredni i čisti? Ili, da li se trudimo da budemo? Šanse su velike da su vaša vrata je bela. ( Ili možda živite u zajednici, zgradi i nemate pravo na izbor oko boje vrata )

Žuta ulazna vrata: svetlo, smelo i sunčane nijanse imaju tendenciju da budu izabrane od strane lidera.

Narandžasta ulazna vrata: razigrana, živa i zabavna. Narandžasta sugeriše da ste veoma društveni i ekstrovertni.

Narandžasta vrata Zelena vrata

Crvena ulazna vrata: znače pažnja. Možda je tražite ili možda to ima naviku da vas prati. U svakom slučaju, vi se ne plašite da se izdvajate od ostatka.

Zelena ulazna vrata: su više tradicionalna. Zelena generalno predstavlja da brinete za svoj dom i zajednicu u kojoj živite.

Plava ulazna vrata: je ležernija i opuštenija, da uzimate stvari onako kako dolaze. I drugi vole da vas okružuju zbog vaše spontanosti.

Ulazna vrata u boji

Ljubičasta ulazna vrata : Ako vas privlači da sanjate velike snove i da preuzimate rizik, ljubičasta može biti vaša boja slobodnog duha.

Crna ulazna vrata: klasična, rezervisana i konzervativna, niste sledbenik trendova, znate šta želite i kakav utisak ostajete pri tome.

Izvor: meccinteriors.wordpress.com

Tags: