Siesta roletne Karima Rašida

by | December 6, 2013
Siesta roletne Karima Rašida

Svetski poznati, višestruko nagrađivani dizajner Karim Rašid kreirao je ekskluzivno za kompaniju Velux Group kolekciju od osam dezena roletni, inspirisnu proticanjem energije, pokretom i prirodom.

Kada je pre dve godine predstavljena na Sajmu građevinarstva u Beogradu, kolekcija roletni je izazvala veliko interesovanje posetilaca.

Siesta roletne Karima Rašida slika2

Siesta roletne Karima Rašida inspirisane su digitalnom tehnologijom i cvetnim dezenima, kombinacijom motiva koji kolekciji istovremeno daju moderan i poetski izraz.

Siesta roletne Karima Rašida slika3

Sastoji se od četiri jedinstvena dizajna, od kojih je svaki izrađen u dve boje.

Siesta roletne Karima Rašida slika4

Dizajner se opredelio za žive tonove poput vibrantne roze i vrišteće žute, ali i mirnije dezene u crno-beloj kombinaciji, tako da se dezeni savršeno uklapaju u moderne enterijere pružajući osećaj da je apstraktna digitalna priroda deo svakog doma.

Siesta roletne Karima Rašida slika5

Unutrašnjost bočnih vođica obojena je u crno kako bi se obezbedila potpuna blokada svetlosti, a dekorativni metalik detalji doprinose živoj teksturi sva četiri motiva.

Siesta roletne Karima Rašida slika6

Gledajte na roletnu ne samo kao nešto korisno i potrebno, već i kao mali komad dekorativne umetnosti“, izjavio je Karim Rašid povodom predstavljanja ove kolekcije, koja je osvojila brojne prestižne nagrade za dizajn novih proizvoda.

Izvor: zimbio.com