Duh Italije u Vašem domu

by | 15 decembra, 2014
Foster

Office line, kompanija iz Novog Sada, poznata po ponudi kancelarijskog nameštaja, stolica i fotelja i opremanju poslovnih prostora, u saradnji sa renomiranom italijanskom kompanijom DOIMO SOFAS, u svoj asortiman je uvrstila i novu liniju kućnog nameštaja koju Vam predstavlja u svom poslovnom prostoru u ulici Đakona Avakuma bb u Novom Sadu.

Edgar

Edgar

Stručni tim arhitekata pomaže priprojektovanju prostora i izboru najadekvatnijeg rešenja maksimalno poštujući želje kupaca. Uz to do kraja decembra ponuđen je i poseban Novogodišnji popust i do 75% na postojeći asortiman.

Alfa

Alfa

Kompanija DOIMO SOFAS, članica velike DOIMO GROUP, nagrađivana je za dizajn, pouzdanost, kvalitet i inovativnost svojih proizvoda od strane vodećih italijanskih preduzeća za kontrolu proizvoda unutrašnje dekoracije.

Dylan

Dylan

Takođe, ogromno iskustvo tima stručnjaka i briga o detaljima u svakoj fazi proizvodnje daju pravu razliku – selekciju najboljih i najkvalitetnijih materijala uz najmoderniji dizajn i eleganciju .

River

River

Zato su za Vas izabrani modeli izrađeni od pravih italijanskih koža kao i od štofova sa odlikama koje zadovoljavaju najstrožije evropske standarde.

Vincent

Vincent

Modularne sofe mogu da se uklope u svaku Vašu ideju i svaki enterijer dajući im lični pečat i zadovoljavajući sve kriterijume modernog načina života.

Charles

Charles

Young

Young

Freddy

Freddy

Alex

Alex

Club

Club

Sve ovo i još mnogo toga očekuje Vas u salonu Office line u ulici Đakona Avakuma bb u Novom Sadu.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.