Kako odabrati pravi frižider?

by | 26 marta, 2014
SAMSUNG FoodShowcase

Svako se od nas makar jednom u životu susreo sa renoviranjem stana, a naravno i kuhinje. Kada dođemo do uređenja kuhinje, ili samo do želje da kupimo nove kuhinjske uređaje, više nije dovoljan samo dobar ukus ili vešt raspored elemenata. Uređenje kuhinje zahteva inovativnost, dobar ukus, smisao za praktično i nepogrešiv osećaj za potrebe onih koji će kuhinju koristiti. 

SAMSUNG FoodShowcase slika 2

Imajući ovo u vidu, ništa manje ne očekujemo ni od centralnog uređaja svake kuhinje – frižidera, koji svojim vrhunskim kvalitetom mora da zadovolji sve pa i estetske potrebe ukućana. Ono na šta treba obratiti pažnju prilikom odabira frižidera je svakako kvalitet, ali i maksimalna funkcionalnost, dizajn i ušteda energije. Samo na ovaj način frižider će postati integralni deo slagalice naše ideje o savršenoj kuhinji.

Inovativne tehnologije brigu o korisnicima podižu na novi nivo, pa tako frižider u današnje moderno doba mora da ponudi mnogo više. Nije dovoljno da služi samo za skladištenje i očuvanje namirnica jer su zahtevi i potrebe jedne moderne porodice danas mnogo veći. Veliki kapacitet, olakšan pristup namirnicama, pametno razvrstavanje hrane po zonama samo su neke od pogodnosti koje nude Samsung frižideri najnovije generacije. 

Na ovakvom pristupu u kreiranju kućnih uređaja insistira kompanija Samsung, koja uskoro predstavlja novu kategoriju frižidera – Food ShowCase. Posebno prilagođen za svakog člana porodice, Food Showcase je frižider vrhunskog dizajna, kreiran da zadovolji potrebe i želje i najzahtevnijih korisnika. Frižider je opremljen odeljkom na vratima za lak pristup namirnicama poput sosova, pića i grickalica, dok je unutrašnja pregrada za skladištenje hrane dizajnirana za odlaganje namirnica kao što su povrće, meso i voće. Ovaj model poseduje dupla vrata sa sistemom za višestrani protok vazduha koja čine da namirnice dugo ostanu sveže. Takođe, tu je i digitalna inverterska tehnologija koja doprinosi uštedi energije i poboljšava učinak rashlađivanja.

Upravo ovaj novi Samsungov frižider u Srbiji će biti u prodaji krajem aprila, pa će potrošači biti u prilici da se uvere u praktičnu primenu tehnologije, funkcionalnost i vrhunski dizajn i eleganciju.

 

 
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.