Noćni stočić: moderni crni akcenti

by | November 16, 2022
noćni stočić

Spavaću sobu možete osvežiti jednostavnim promenama, a mi vam predlažemo da za početak odaberete novi noćni stočić čija uloga svakako nije zanemarljiva.

 

Noćni stočić: savet stručnjaka

Sastavni deo skoro svake spavaće sobe je noćni stočić koji omogućava da nam sve neophodne sitnice budu nadohvat ruke. Čak i kada je reč o prostoriji manje kvadrature, dizajneri se trude da pronađu model odgovarajućih dimenzija. Ako u izbor uključite i crnu boju, uverićete se koliko imaju uticaj na celokupni dizajn.

Crni akcenti u enterijeru su uvek efektni, a po mišljenju stručnjaka lako su primenljivi gotovo svuda. Osim dekora, možete ih uvesti kroz manji nameštaj kao što je noćni stočić.

 

Noćni stočić: najbolje u ponudi

 

1. Ikea

Dobro poznat GLADOM model stočića iz Ikeinog asortimana je lako prilagodljiv svakoj prostoriji zbog uštede prostora, a u spavaćoj sobi će još delovati vrlo moderno.  Njegove dimenzije su  45×53 cm, a više informacija možete pogledati ovde.

noćni stočić

 

2. Jysk

Noćni stočić VIRUM napravljen od metala predstavlja vrlo zanimljiv izbor koji će naglasiti geometriju dizajna spavaće sobe. Dimenzije su 40x59x39 cm, a više informacija možete pogledati ovde.

noćni stočić

 

3. Forma Ideale

VKCT-50150 je naziv za noćni stočić koji možete pronaći u salonima Forma Ideale, a složićemo se da su metal i drvo bukve odličan spoj čak i na nameštaju manjih dimenzija. Njegove dimenzije su 40x40x55 cm, a više informacija o stočiću možete dobiti ovde.

noćni stočić

 

4. Lesnina XXXL

Drvo i metal su u na ovom modelu noćnog stočića u malo drugačijem odnosu, ali i jednostavna metalna konstrukcija crne boje deluje vrlo elegantno i upečatljivo. Dimezije su 44x55x40 cm, a više informacija potražite ovde.

 

noćni stočić

 

Ako su vam se dopali modeli koje smo odabrali, vreme je da neki od njih postane deo vašeg doma.


reallywellmadedesks/pixabay