Samsung Galaxy Note 8.0 – Kreativna moć vrhunske tehnologije

by | 1 juna, 2013
GALAXY Note 8.0 Lifestyle

Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Mikser festivalu kreativnu moć novog Note uređaja od 8 inča, GALAXY Note 8.0. U posebno dizajniranoj zoni, Samsung je posetiocima ovog festivala omogućio da iskažu svoju kreativnost i da se zabave transformišući svoje fotografije uz pomoć inovativnih funkcija.

Savršen sklop prenosivosti i vrhunskih funkcija

Naprednu tehnologiju, koja donosi evoluciju u ovoj kategoriji, Samsung je ove godine podelio sa svim posetiocima Mikser festivala. Oni su na licu mesta mogli da se uvere u multimedijalne performanse ovog uređaja, uz demonstraciju karakteristika koje čine da ovaj uređaj postane savršen sklop prenosivosti i vrhunskih funkcija.

GALAXY Note 8.0 je inovativan uređaj u džepnom izdanju koji omogućava vrhunski multitasking, obogaćuje i poboljšava svakodnevni život i čini komunikaciju lakšom, bilo da je reč o poslu ili zabavi.“ rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region i istakao „Opremljen inteligentnim S Pen-om, Note 8.0 spaja najnovije tehnološke inovacije i lakoću korišćenja tradicionalnih papira i olovke, stvarajući na taj način novo iskustvo korišćenja u pokretu. Verujem da će ovaj uređaj poboljšati način života i korisnicima u Srbiji i zadovoljiti sve zahteve modernog života.“
Sasa Oravec, direktor telekomunikacija

GALAXY Note 8.0 je opremljen korisnim funkcijama koje olakšavaju svakodnevni rad i komunikaciju. Opcija za kreiranje više prozora omogućava vrhunski multitasking čime se ekran od 8 inča deli zbog optimalnog pristupa većem broju „živih“ aplikacija. Tu je i nova generacija Samsungove inteligentne olovke S Pen sa unapređenim načinom korišćenja, kao i pristup kompletu S Note formulara i alatki koje vam omogućavaju da stvarate, uređujete, upravljate i objavljujete svakodnevne dokumente. Samsungova tehnologija, takođe, omogućava uživanje u elektronskim knjigama sa optimizovanom rezolucijom, video i glasovnim pozivima. Pored toga, komplet uzbudljivih novih sadržaja i servisa su unapred instalirani za korisnike bez dodatnih troškova, te se tako na uređaju Samsung GALAXY Note 8.0 po prvi put nalaze inovativne opcije Flipboard i Awesome Note.

Pametni dnevnik za život u pokretu

Tanak i dovoljno kompaktan da postane savršeno društvo za rad i zabavu u pokretu, GALAXY Note 8.0 donosi moćne performanse i funkcije koje mogu da podrže čak i najzahtevnije životne stilove. Osmišljen tako da efikasno čuva i upravlja vašim ličnim i poslovnim podacima, ovaj uređaj pruža korisnicima savršenu džepnu organizacionu alatku koja se uvek nalazi nadohvat ruke. Praktični S Note i opcija S Planner pomažu korisniku da obavlja svakodnevne zadatke, uključujući beleške sa sastanaka, listu obaveza kao i zapise u ličnom dnevniku. Svi sadržaji se mogu uneti i ažurirati do najsitnijih detalja zahvaljujući evoluciji inteligentne olovke Samsung S Pen. Takođe, S Pen vam omogućava i konverziju rukopisa u tekst i alatke za uvećanu produktivnost koje podržavaju prepoznavanje formula i oblika.
Note 8.0

Novi sadržaji i servisi

GALAXY Note 8.0 je opremljen unapred instaliranim sadržajima i aplikacijama kako bi zadovoljio potrebe korisnika masovnih multimedijalnih sadržaja. Unapređeni servis Chat-On nudi laku instant razmenu poruka kao i grupno četovanje u višestrukim formatima – slike, video, audio, kontakti. Awesome Note, integrisana aplikacija koja je predstavljena kod android tablet računara po prvi put sa modelom NOTE 8.0, u stanju je da se koristi neograničen broj puta za hvatanje beleški uključujući opcije Memo, Diary i liste Must-remember. Što se tiče aplikacije Flipboard, vaše novosti, društvene mreže i drugi podaci dolaze u jednom elegantnom formatu koji se može okretati, tako da možete da uživate u svim svojim novostima i divnim životnim trenucima na jednom mestu. Kompanija Flipboard je razvila verziju svoje aplikacije koja je prilagođena ekskluzivno Samsungu omogućavajući korisnicima da koriste funkciju „lebdenja“ olovke S Pen radi pregledanja naslova članaka ispod glavnih naslova aplikacije Flipboard na ekranu. I na kraju, opcija Smart Remote vam daje univerzalni daljinski upravljač i vodič za elektronsko programiranje dopuštajući vam da bez imalo muke odredite kako ćete gledati TV i video.
Marko, Darko, TV lica, moderatori na dogadjaju

Novo doba S Pen inteligencije

Optimizovana da pomogne personalizovanoj kreativnosti, olovka Samsung S Pen je evoluirala kako bi poboljšala svakodnevnu upotrebu i kretivno izražavanje. U sastavu tablet računara, S Pen predstavlja produžetak uređaja GALAXY Note 8.0. Kada se S Pen izvuče, uređaj će automatski lansirati inovativne funkcije kao što su Pen Detection koja će predložiti prilagođene menije za koje misli da će vam biti potrebni kao i Page Buddy, funkcija koja će intuitivno aktivirati najnoviji prilagođen S Note osnovni ekran.

S Pen tehnologija je sada toliko napredna da olovka više ne mora da dotakne ekran. Sa opcijom Air View, olovka S Pen treba samo da „lebdi“ iznad ekrana za skraćeni pregled video snimaka, elektronske pošte, fotografija i sastanaka na S Planner-u bez otvaranja datoteke ili aplikacije. S Pen Gesture dopušta lako doterivanje i kropovanje slika i sadržaja, dok Paper Artist i Photo Note omogućavaju umetničku personalizaciju fotografija.

Uz to, po prvi put u kategoriji GALAXY NOTE, možete da koristite S Pen da kontrolišete fizički meni/dugmiće na uređaju pomoću tehnologije WACOM.

Maksimalno korišćenje masovnih medija

Kreativni multi-tasking sa uređajem GALAXY Note 8.0 je sasvim lak zahvaljujući inovativnoj funkciji Dual View, koja dopušta opciju otvaranja dva multi prozora koji vam bez imalo muke dopuštaju da višestruko koristite ekran. Podeljeni ekran funkcije Dual View nudi optimalne uslove za rad više aplikacija, kao što je lansiranje S Note-a na internet pretraživaču, menjanje veličine sadržaja, prevlačenje i pomeranja sadržaja prema potrebi.

Multi-tasking važi i za telefonske pozive*. Opcija Pop Up Note vam dopušta da pristupite funkciji S Note u svakom trenutku kako biste vodili računa o svim glavnim akcijama, a Pop Up Video će se pobrinuti za to da možete da surfujete internetom dok četujete, jer se prozori sa sadržajem mogu lako uvećavati ili smanjivati.

Savršeni partner za informisanje i zabavu

Opremljen zanimljivim funkcijama koje treba da vas zabave i donesu vam uzbuđenje, uređaj GALAXY Note 8.0 podržava i sve vaše praktične svakodnevne potrebe. Opcija Reading Mode tj. „čitalački način rada“ pretvara GALAXY Note 8.0 u čitač elektronskih knjiga, nudeći optimalne uslove za čitanje kako biste mogli da se sklupčate u uživate u dobroj knjizi.

Za više informacija, posetite www.samsungmobilepress.com.

*Raspoloživost funkcije glasovnog poziva može da varira od zemlje do zemlje.
*Raspoloživost priključaka Samsung Hubs i Google servisa može da varira od zemlje do zemlje.
*Svaka funkcija, osobine, specifikacije i drugi podaci o proizvodu koji se nalaze u ovom dokumentu, uključujući i dizajn, cenu, komponente, preformanse, dostupnost i mogućnosti podležu promenama bez prethodnog obaveštenja ili obaveze.
*Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play Store, Google Play Books, Google Play Movies, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads jesu zaštićeni proizvodi kompanije Google Inc.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 236.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 201 triliona korejskih vona. Za više informacija posetite www.samsung.com.


Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.