Uživajte u letu uz motorizovane tende i venecijanere!

by | 28 maja, 2018

Dolaskom toplijeg vremena, terasa postaje omiljeno mesto okupljanja i uživanja sa porodicom i prijateljima.

Uz Somfy motorizovane tende i venecijanere, i njihovu praktičnu zaštitu od sunca, stvarate udobnu atmosferu za uživanje u ručkovima, večerama i provedenom vremenu izvan kuće .

Motorizacija tendi 

Somfy motorizovane tende su maksimalno fleksibilne, pružajući Vam mogućnost da uz par klikova uživate u svojoj terasi.

Zaboravite na ručno spuštanje i podizanje tendi! Sada možete putem komandi na daljinskom upravljaču upravljati tendom sa udaljenosti do 20-ak metara. Najsavremniji senzori automatski kontrolišu tendu, kako bi se maksimalno uštedela energija i zaštitio sistem.

Transformišite svoj otvoreni prostor u udobno mesto za svakodnevno uživanje! Povežite spoljašnji RTS prijemnik za paljenje svetla ili infracrveni prijemnik RTS grejača, kako biste uživali u rashlađenim večerima.

Motorizacija venecijanera 

Somfy motorizovani spoljni venecijaneri, pored svoje funkcionalnosti, imaju i estetski efekat, bilo da su savremeni ili tradicionalni. Motorizacija venecijanera omogućava brzo i lako kontrolisanje nivoa prirodnog svetla u Vašem domu. Neka unutrašnjost Vaše kuće, nameštaj i biljke, budu zaštićeni od štetnih efekata UV zračenja , uz funkciju povezivanja spoljašnjih venecijanera sa senzorom za sunce. Venecijaneri će se automatski zatvoriti kada se detektuju visoki nivoi sunčeve svetlosti, pružajući prijatnu atmosferu u kući.

Kada ste odsutni, možete programirati otvaranje i zatvaranje venecijanera, odajući utisak da ste kod kuće.

Spoljašnji venecijaneri opremljeni Somfy radio tehnologijom su pravi geniji u Vašem domu! Kada se instalira prva komponenta opreme, po potrebi, sve se može izmeniti. Koristite daljinski upravljač, tajmer jedinicu ili instalirajte Somfy aplikaciju.

Kako do svih Somfy motorizovanih rešenja, automatskih sistema i kućne automatike za kuće ili zgrade – pročitajte OVDE.