“Xella Triumph” – Nagradno takmičenje za projektante

by | April 25, 2019

Ne propustite priliku da učestvujete u nagradnom takmičenju “Xella Triumph”!

Nagradno takmičenje za najbolje arhitektonsko rešenje i najbolje izvedeni objekat Xella materijalima, koje je ranije najavila Xella Srbija, se bliži kraju.

Ukoliko ste baš Vi projektovali objekat izgrađen Xella materijalima, pozivamo Vas da uzmete učešće u Xella takmičenju i osvojite vredne nagrade. Ostalo je još malo vremena za prijave, stoga iskoristite priliku i prijavite se do 30. septembra!

Članak se nastavlja posle reklama

Takmičenje pod nazivom “Xella Triumph” namenjeno je projektantima koji su odabrali Xella materijale za realizaciju projekta. Pod sloganom “Ideje koje menjanju svet”, ovogodišnje takmičenje ima za cilj promociju inovativnih arhitektonskih rešenja, kao i vrednosti koje Xella tradicionalno neguje – zaštita životne sredine kroz ekološku, energetski efikasnu i održivu gradnju.

Xella Triumph takmičenje daje mogućnost učešća svim projektantima koji su projektovali objekte u Xella sistemu gradnje, a čija izgradnja je realizovana u toku 2018 ili 2019. godine. Takmičari mogu prijaviti objekte iz sledećih kategorija:

  • Porodična kuća
  • Stambeni objekat
  • Poslovno-stambeni objekat

Više o pravilima učešća pogledajte ovde.

Članak se nastavlja posle reklama

Stručni žiri, sačinjen od dva nezavisna člana i predstavnika kompanije, bodovaće prijavljene radove po segmentima i nagraditi najboljeg učesnika iz svake od prijavljenih kategorija. Glavna nagrada, “Grand Prix”, obuhvata objekte iz svih prijavljenih kategorija i biće dodeljenanajboljem učesniku prema mišljenju žirija.

Više o nagradama pogledajte ovde.

Članak se nastavlja posle reklama

Prijavite se i registrujte ovde.

Organizator takmičenja Xella Srbija, deo je Xella Group-e, nemačke kompanije koja razvija, proizvodi i prodaje građevinske i izolacione materijale. Sa robnim markama Ytong, Silka i Multipor, Xella je jedan od najvećih svetskih proizvođača porobetona i silikatnih proizvoda

Članak se nastavlja posle reklama