BERNARDA dušeci i kreveti

by | May 10, 2023

Razmišljanje o kupovini novog dušeka je prvi korak ka boljem snu, a BERNARDA vam pomaže da dođete do svog kreveta iz snova.

Preduslov zdravog spavanja jeste krevetni sistem koji se prilagođava položaju i individualnim potrebama svakog od nas, a materijali koji se koriste moraju biti prirodni, trajni i udobni, sa dobrom provodljivošću toplote i vlage.

U našoj ponudi pronaći ćete veliki izbor kreveta, dušeka i uzglavlja, široku paletu materijala i dezena, a pravi balans udobnosti i podrške omogućiće odabir odgovarajućeg dušeka.Pre nego što se upustite u kupovinu dušeka i kreveta, imajte na umu da u krevetu provedemo oko trećinu svog života. Kako je dan savremenog čoveka ispunjen brojnim obavezama i stresom, neophodan nam je što kvalitetniji san. Bilo da volite tvrđe modele dušeka, ili pak da utonete u mekše slojeve, različiti modeli naših ergonomskih dušeka pružiće vam osećaj udobnosti i zdrav san, a svež i poletan početak dana.

Izabrati odgovarajući dušek i krevet možda deluje lako, ali mnoga oprečna ili pogrešna mišljenja, kao i nedovoljna upućenost kupca, mogu voditi lošem izboru, te najlepše želje opremanja pretvoriti u pravu noćnu moru. Želja nam je da vam svojim iskustvom i savetima pomognemo u izboru idealnog krevetnog sistema, kako biste dobili upravo ono što vam odgovara.

Za “baš kako treba” osećaj, potrebno je malo više od jednog pogleda na dušek. Ne treba žuriti u procesu kupovine, već isprobati više različitih modela u svom uobičajenom položaju prilikom spavanja, a poželjno je i da vaš partner uradi isto. Ne osećajte se neprijatno ili postiđeno u prisustvu prodavca, naš tim je tu da vam pomogne da doživite prijatno iskustvo kupovine, a možete tražiti i privatnost dok isprobavate modele ako se tako bolje osećate. Preporučujemo vam da provedete najmanje 15 minuta ležeći na dušeku pre nego što se odlučite.


Izbor odgovarajuće veličine dušeka podjednako je važan kao i izbor dušeka, jer to može uticati na udobnost i kvalitet sna. I pored toga, većina ljudi kupuje nove dušeke, koji odgovaraju trenutnim dimenzijama njihovih kreveta bez uzimanja u obzir prednost većih dušeka.

U salonu BERNARDA možete probati sve tipove dušeka, a naš iskusni tim pomoći će vam da odaberete pravo rešenje za svoje potrebe.
Mogućnošću odabira modela i dimenzija baze kreveta, željenog uzglavlja i materijala, dobijate bezbroj kombinacija i priliku da kreativnošću oplemenite svoj prostor. Dopunjen odgovarajućim dušekom, dobar krevet mora odgovarati merama i proporcijama korisnika, što zajedno predstavlja jedinu ispravnu formulu za udobno spavanje – krevet po meri čoveka!

Takođe, veoma smo ponosni na našu proizvodnju prilagođenih uzglavlja svakom krevetu ponaosob. Ona mogu biti veoma raznolika, a u zavisnosti od željeneg dizajna i materijala, mogu izgledati jednostavno i svedeno ili pak, moderno i elegantno, dajući vašoj spavaćoj sobi notu luksuza hotelskog apartmana.

Mi u firmi BERNARDA znamo da je kvalitetan i okrepljujući san najbolji lek za mnoge tegobe izazvane stresom i lošim spavanjem. To smo potvrdili i u praksi jer smo u saradnji sa mnogim stručnjacima pristupili razvoju najsavremenijih tehnologija za proizvodnju krevetnih sistema BERNARDA prema individualnim navikama spavača. Zato je moto prema kom delujemo dobar san za zdrav život – recept našeg uspeha na tržištim širom sveta.

Za više informacija o ponudi dušeka i kreveta, kontaktirajte stručno prodajni tim firme Bernarda.
E-mail: [email protected]
Tel: 011/6456-300
www.bernarda.rs

 


Borjana Božić

promo

Tags: