Otvoren je show room splav Ovoconceptspace

by | May 31, 2018

U sredu 23.05. zvanično je otvoren show room kompanije OVOCONCEPT, splav OVOCONCEPTSPACE, prostor koji definitivno unosi novine u načinu predstavljanja jedne firme.

Na više od 380m2, na dva nivoa, svi prisutni su mogli da se upoznaju sa kompletnom ponudom OVOCONCEPT-a, i uvere se u njen kvalitet, obzirom da je sve što se na splavu nalazi, kao i sam splav, u stvari jedan vid reference. Sva vrata na splavu su marke Eclisse, kamini Italkero, staklena vrata Karis, i OVOCONCEPT je ponosni ekskluzivni distributer ovih brendova za naše tržište. Svaki komad nameštaja je dizajnirao i proizveo OVOCONCEPT za svoji liniju OVOPIECES.

Iako je splav u osnovi show room, predviđen je i za organizaciju raznih događaja, seminara, promocija, prezentacija, predavanja itd. Proslavi je prisustvovao veliki broj dizajnera, arhitekata, umetnika, kao i saradnika i partnera OVOCONCEPT-a, koji su bili jednoglasni u pozitivnoj oceni celog koncepta. Posetite OVOCONCEPTSPACE na Savskom keju u bloku 44, i uverite se i sami.