22.03.2022 Promocija

KVALITET I ZAVIDNO ISKUSTVO

Firma Beo Fabrilor d.o.o se već više od 20 godina uspešno bavi poslovima projektovanja, prodaje i ugradnje kamina na teritoriji Srbije, Crne Gore i regiona.

Kamin na čvrsto gorivo

Beo Fabrilor firma nastala je na temelju dugogodišnjeg iskustva osnivača i direktora naše firme, koji je 8 godina bio deo tehnološkog tima francuskog proizvođača Fabrilor, a kasnije i vođa tima za obuku i trening montažera za jugoistočnu Evropu u Pragu. Upravo ovaj francuski proizvođač bio je početni oslonac i podrška u osnivanju naše firme, pa otuda i potiče naziv Beo Fabrilor.

Gasni kamin Monroe

Danas je Beo Fabrilor predstavnik više brendova kao što su: Focus, Axis, Invicta, Fabrilor, Palazetti, A-caminetti, Planika, Xaralyn, Dimpex… koji spadaju u vodeće evropske proizvođače sertifikovanih i proverenih kaminskih ložišta, termičko-tehničkog materijala i aksesoara, koji korisnicima omogućavaju visoku bezbednost, pouzdanost, efikasnost i dugotrajnost.

Kamin na bioetanol

Širokom ponudom od preko 450 modela kaminskih ložišta na čvrsto gorivo, struju, pelet, gas i bio-alkohol, zadovoljićemo sve projektne zahteve i želje kupaca i omogućiti profesionalnu i stručnu ugradnju u skladu sa važećim normama i standardima kvaliteta u EU sa iskusnim i obučenim montažerima u trenažnim radionicama proizvođača koje zastupamo.

SP 16 električni kamin proizvođača Dimplex sa opcijom grejanja

Novo u ponudi – peć MANDRA

Samostojeća kaminska peć na čvrsto gorivo proizvođača Invicta, dizajna drugačijeg od onoga na šta smo navikli kada su peći na drva u pitanju. Zauzima malo prostora, predstavlja ozbiljno grejno telo, a ujedno ukrašava ambijent. U njoj spojeno je sve – tradicija, moderno i odlična cena. Ovaj model pravo je iznenađenje!

Peć Mandra

Firma Beo Fabrilor d.o.o. poseduje izložbeno-prodajni salon od 150 kvadrata u Beogradu na adresi Gvozdićeva br.6 , kao i radionicu i magacin sa velikim lagerom robe koji omogućava našim klijentima najbržu i najkvalitetniju uslugu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije