01.07.2013 Shopping

BravaCasa specijal – „Izolacija & energetska efikasnost“

Pod okriljem magazina „BravaCasa“ u junu 2013. objavljeno je specijalno izdanje „Izolacija i energetska efikasnost“, koje na jasan i razumljiv način edukuje čitaoce o neophodnosti dobre izolacije objekata i potrebi uštede energije u stanovanju.

U slobodnu prodaju distribuirano je preko 4.000 primeraka. Pored toga, ovo izdanje je i „business to business“ projekat, jer se besplatno šalje na preko 1.400 poslovnih adresa u Srbiji. Stoga, osim edukativnog, ovaj časopis ima karakter i poslovnog biltena, jer na neposredan način povezuje različite državne institucije, preduzeća i investitore s proizvođačima i uvoznicima građevinskog i elektro materijala.

– Izdavanjem časopisa ‘Izolacija i energetska efikasnost’ želeli smo da ukažemo na potrebu dobre i kvalitetne gradnje, uštedu električne energije, preorijentaciju na obnovljive izvore energije i tako sačuvamo životnu sredinu, smanjimo troškove za uvoz energije, očuvamo svoje prirodne resurse, ali i da damo naš doprinos kako bismo u što kraćem roku svrstali Srbiju na mapu ekološki osvešćenih zemalja – izjavila je Tatjana Marić Ivković, glavna i odgovorna urednica.

BravaCasa Izolacija & energetska efiskasnost

Autor: Life Content

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije