Gorenje Grupa
03.06.2014 Shopping

Gorenje Grupa donira regionu pomoć u vrednosti od 250.000 evra

Gorenje Grupa pruža pomoć poplavljenim područjima u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, donacijom od 250 000 evra u aparatima i besplatnom servisiranju Gorenje aparata u Srbiji.

Nakon najvećih poplava koje su zadesile područje Balkana u poslednjih 100 godina, Gorenje Grupa je odlučila da stanovništvu ovog regiona pomogne i omogući lakši povratak u svoje domove. Grupa će pomoć pružiti donacijom u aparatima i besplatnim servisiranjem Gorenje aparata.

Gorenje za Srbiju!

Deo budžeta, u iznosu od 1.000 aparata, odnosno 130 000 evra, namenjen je za pomoć srpskom stanovništvu kome su ove stravične poplave uništile imovinu. Donacija će biti realizovana u saradnji sa humanitarnim Fondom B92 i Kriznim štabom Ministarstva privrede, u saradnji sa državnom agencijom SIEPA.

Gorenje za Srbiju

Gorenje za Srbiju

Osim donacije u aparatima, od 28. maja do 21. juna trajaće akcija besplatnog servisiranja Gorenje aparata u poplavljenim područjima Srbije.

Svi građani iz ugroženih delova zemlje mogu da se jave Gorenje Servisu na broj telefona 0700 100 700, za intervenciju i sve detalje u vezi sa ovom akcijom. Besplatno servisiranje se finansira iz marketinškog budžeta Gorenja Beograd, kao i donacijama zaposlenih koji su se odrekli dela zarade.

Novac koji preostane nakon donacije aparata iskoristiće se za kupovinu pelena, sredstava za ličnu higijenu i drugih sredstava neophodnih porodicama sa decom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Prethodna vest

još iz kategorije