Pametni uređaji
16.08.2013 Shopping

Pametni uređaji koji će vam olakšati život

Koliko ste puta u toku dana poželeli da stan može sam da se očisti, da u frižideru uvek ima dovoljno mesta za sve što biste u njega stavili, a da veš mašina uštedi energiju iako je niste uključili kada je vreme za „jeftinu struju“. Još ukoliko biste za samo nekoliko minuta mogli da pripremite jelo od svežih namirnica, vaš dan bi bio kao iz snova.

Kompanija Samsung Electronics posvetila je veliku pažnju razvoju pametnih uređaja za domaćinstvo koji potrošačima nude veliku uštedu na svim nivoima, istovremeno brinući o očuvanju životne sredine. Brojne ekološke i praktične inovacije, primenjene su na mikrotalasnim pećnicama, frižiderima, veš mašinama, klima uređajima i usisivačima.

Uz smart“ koncept sve domaćice mogu da odahnu jer je vreme za pripremu zdravog i ukusnog obroka u mikrotalasnim pećnicama kraće. Tako na primer, Samsung Muse3, mikrotalasna rerna, ima 20 unapred podešenih režima za kuvanje pomoću kojih možete da pripremite jelo od svežih namirnica za samo nekoliko minuta. Ove najsavremenije mikrotalasne pećnice imaju keramičku unutrašnjost koja se lako održava, otporna je na grebanje, a pritom je antibakterijska.

Samsung - pametni uredjaji

Ovako zdravi i sveže pripremljeni obroci, mogu se bezbedno čuvati u energetski efikasnim frižiderima, razvijenim da uštede novac i doprinesu očuvanju prirode. Samsung frižideri poseduju i No Frost tehnologiju koja onemogućava stvaranje leda. Osim što štede energiju, u frižiderima iz G serije uz pomoć jedinstvene EcoSlim™ tehnologije, značajno je proširen i unutrašnji prostor, dok su spoljašnje dimenzije ostale iste kao kod konvencionalnog frižidera.

Imajući u vidu svakodnevni brz način života, Samsung je napravio pametne uređaje upravo sa ciljem da pojednostavi život potrošačima, brinući o njihovom zdravlju, uštedi vremena i novca. Ujedno, primenjeni smart koncept omogućio je kontrolu mnogih uređaja putem interneta i mobilnog telefona.

Tako Eco Bubble mašina za rublje, koja je energetski efikasna i štedi energiju do 70 odsto, ima mogućnost da probleme tokom ciklusa pranja reši uz pomoć instalirane aplikacije Smart Check, koja detektuje i dijagnostifikuje probleme u ranoj fazi, a potom nudi rešenje uz upotrebu smart telefona sa skeniranjem, uz pomoć LED displeja.

U ovim letnjim mesecima, svima uvek dobro dođe odmor u rashlađenoj prostoriji. Uz najnovije klima uređaje, možete se potpuno opustiti i uživati, biti bezbedni jer Samsung klime poseduju ‘S-Plasma’ tehnologiju koja neutralizuje sve biološki štetne čestice u vazduhu uključujući bakterije i viruse. A ukoliko poželite da izađete, prošetate i vratite se u rashlađeni prostor, možete upravljati vašim klima uređajem pomoću pametnog telefona ili računara. Jednostavno, a pametno, pomoću ovih uređaja – uključite klimu pre nego dođete kući kako bi došli u ohlađeni prostor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije