predstavljen Samsung Galaxy S4 Zoom
23.08.2013 Shopping

Predstavljen Samsung GALAXY S4 Zoom

Smart telefon i vrhunsko fotografsko iskustvo u jednom uređaju

Koliko vam se puta desilo da poželite da ovekovečite i sa drugima podelite neki lep ili spontani trenutak iz vašeg života, a da u tom trenutku kod sebe nemate fotoaparat najboljeg kvaliteta?

Kompanija Samsung Electronics i ovde je otišla korak dalje i korisnicima ponudila novi revolucionarni telefon GALAXY S4 Zoom koji može da ispuni očekivanja vodećeg smart telefona na tržištu i najmodernijeg kompaktnog fotoaparata.  Samsung i VIP žurka Samsung i VIP žurka

Ovaj jedinstveni uređaj, pripadnik porodice telefona GALAXY S4, premijerno je novinarima predstavljen i u Srbiji, na događaju organizovanom na popularnom prestoničkom splavu „Lasta“. Brojni gosti imali su priliku da uživo isprobaju brojne inovativne funkcije ovog uređaja.

Smart telefon Samsung Galaxy S4 Zoom

GALAXY S4 zoom je prvi smart telefon sa 10x optičkim zumom i predstavlja kombinaciju elegantnog i stilizovanog nasleđa smart telefona GALAXY S4 i naprednih fotografskih mogućnosti. Novi GALAXY S4 ZOOM pravi savršene mobilne fotografije sa velike udaljenosti ili izbliza, u svim uslovima osvetljenja, bez potrebe za opremom za fotografisanje. Ugrađeni optički stabilizator slike (OIS) stabilizuje sliku i dok zumira, smanjujući zamućenost i praveći visoko kvalitetnu fotografiju ili video snimak. Ovaj telefon pruža čak i mogućnost da se u sred razgovora podeli fotografija sa sagovornikom i slanje putem MMS-a.

Samsung GALAXY S4 Zoom biće dostupan premijerno samo u Vip-u uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar u tarifi Smart 5000.

[textblock style=“6″]

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 236.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 187.8 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

[/textblock]

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije