Asus
08.04.2014 Shopping

Prva ASUS prodavnica u regionu svečano otvorena koncertom Lene Kovačević

Prva ASUS prodavnica u regionu sve ano otvorena koncertom Lene Kovacevic Beograd, Srbija (05.04.2014) — Prva specijalizovana ASUS prodavnica u regionu otvorena je u Beogradu, u tržnom centru UŠĆE na 2. spratu.

Otvaranju su prisustvovale brojne ličnosti iz sveta informacionih tehnologija, medija i biznisa, a posebnu pažnju privukao je mini-koncert Lene Kovačević, ASUS brend ambasadora za Srbiju.

Prva ASUS prodavnica

ASUS prodavnica je prva u regionu takve vrste, veličine 85m2 i u njoj se mogu nabaviti najnoviji uređaji, poput ASUS laptopova, ASUS tableta i originalne ASUS dodatne opreme. Lik Lene Kovačević ulepšava pojedine delove ove posebne prodavnice, koja se nalazi u sklopu Gigatron megastore-a.

Kupcima su na usluzi sprecijalizovani ASUS prodavci i promoteri. Otvaranje je upriličeno i za tviteraše za koje je organizovana posebna Tviter aktivacija uz hashtag #GigaUp – “selfie” fotografisanje sa uređajima, među kojima je bilo i nekoliko tajanstvenih predmeta.

Asus šhop i Lena Kovačević

Četvoro srećnih dobitnika pronašlo je tajanstvene predmete i osvojilo vredne nagrade. Poznata srpska kantautorka, pop-džez pevačica i kompozitor Lena Kovačević je prvi brend ambasador kompanije ASUS za Srbiju. To je prvo partnerstvo ovakve vrste na lokalnom tržištu za jednu od vodećih IT kompanija na svetu koja je najpoznatija po proizvodnji računara, laptop i tablet uređaja.

Kroz različite aktivnosti, ASUS i Lena Kovačević približiće domaćoj publici aktuelne uređaje i brojne novitete koji predstoje u 2014. godini. ### O kompaniji ASUS ASUS, jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri.

Asus šhop i Lena Kovačević slika2

ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, tablet uređaje, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje.

Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2013. godini osvojio 4.256 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 12.500 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.800 inženjera, kompanija je u 2012. godini ostvarila prihod od oko 14 milijardi dolara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije