07.01.2014 Shopping

Glasajte za najkreativniju fotografiju praznične trpeze!

Dolazi nam vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kada smo prinuđeni da, uz obaveze koje imamo, zdrave i ukusne obroke pripremamo što kraće. Kako bi mnogim zaposlenim ženama, ali i muškarcima, olakšala svakodnenu pripremu hrane, kompanija Samsung Electronics posebnu pažnju posvetila je razvoju mikrotalasnih pećnica u kojima je moguće pripremiti hranljiv i ukusan obrok za što kraće vreme.

Samsung Muse 3 mikrotalasna pećnica ima 20 unapred podešenih režima za kuvanje pomoću kojih jelo od svežih namirnica može biti pripremljeno za samo nekoliko minuta.
Zahvaljujući ovakvim funkcijama, rad u kuhinji je mnogo lakši i pruža mogućnost pripreme jela koja sadrže sve grupe namirnica. U njoj se mogu pripremati obroci sa svežim i sirovim namirnicama, što štedi vreme i napore mnogim porodicama. Zahvaljujući brojnim mogućnostima, na prazničnim trpezama mogu se naći sveže i brzo pripremljeno pileće meso, losos, pečena riba, brokoli, krompir, spanać ili šargarepa, makarone, đuveč, pasulj ili musaka.

Takođe, Muse3 mikrotalasna pećnica ima najnižu pasivnu potrošnju struje, jer čuva 40 odsto energije u stanju mirovanja.
Kako bi svojim korisnicima ulepšala predstojeće praznike, a ujedno pomogla oko brze pripreme hrane, omogućivši im da budu i ekonomični i štedljivi, kompanija Samsung pokloniće jednu Muse3 mikrotalasnu pećnicu autoru fotografije uređenja prazničnog stola koja bude imala najviše glasova.

Glasanje traje do 10. januara, do 12 sati, kada ćemo objaviti pobednika. Glasanje je neograničeno. Da biste ponovo glasali, neophodno je da osvežitite stranicu.

GLASANJE JE ZAVRŠENO. IME DOBITNIKA OBJAVIĆEMO U 13 SATI NA PORTALU

Proglašenje pobednika  : http://www.bravacasa.rs/samsung-muse3-ovo-je-najkreativnija-fotografija-praznicne-trpeze/

[showcontestants id=702 postperpage=40 thumb=1 height=200 width=200 detaildisplay=0 termdisplay=0 order=ASC orderby=rand showtimer=1 showform=0 view=list]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije