modni dodaci za Galaxy Note 3
19.09.2013 Shopping

Samsung i dizajner Nikolas Kirkvud predstavili ekskluzivne modne dodatke za Galaxy Note 3

Kompanija Samsung Electronics i čuveni londonski dizajner obuće Nikolas Kirkvud na Londonskoj nedelji mode najavili su lansiranje čitave palete ekskluzivnih modnih dodataka za Samsungov najnoviji mobilni uređaj, GALAXY Note 3. Aksesoari će nositi potpis Nikolasa Kirkvuda Chevron Pattern i biće raspoloživi u dve varijante boja, beloj sa crnim detaljima i crnoj sa belim detaljima.
Ovi ekskluzivni dodaci naći će se u prodaji širom sveta putem različitih onlajn i drugih ekskluzivnih maloprodajnih kanala. Oni će biti prvi u nizu dodataka koje će lansirati Samsung i Nikolas Kirkvud, sa istim dizajnom ševrona, uz druge GALAXY proizvode koji će uslediti.

dizajner Nikolas Kirkvud

Uz paletu ekskluzivnih modnih dodataka, Nikolas Kirkvud, ovogodišnji kreativni direktor Londonske nedelje mode, takođe je dizajnirao Samsung Galaxy VIP ložu u Somerset Hausu. U Samsung Galaxy VIP loži, tokom Londonske nedelje mode, bilo je izloženo više novih Samsungovih proizvoda uključujući GALAXY Gear i GALAXY Note 3, koje su posetioci mogli da isprobaju pre nego što se nađu u maloprodaji.

Kompanija Samsung, sarađuje sa Britanskim modnim savetom drugu godinu zaredom i bila je zvanični sponzor Londonske nedelje mode. Samsungove premijum mobilne uređaje – uključujući GALAXY Note 8.0 i GALAXY S4 Zoom na licu mesta je koristilo glavno osoblje Londonske nedelje mode, a novinari su mogli da ih koriste u novinarskim ložama i na info-pultovima.

Oduševljen sam što drugi put sarađujem sa kompanijom Samsung na kreiranju ekskluzivnih modnih dodataka za Samsung GALAXY Note 3. Prilikom dizajniranja futrole, želeo sam da stvorim nešto što će istovremeno odslikavati kvalitet i kreativnost Samsunga i moje kreativne umetničke ideje koje sam predstavio na Londonskoj nedelji mode“, izjavio je Nikolas Kirkvud.

Jaunghi Li, izvršni potpredsednik kancelarije za globalni marketing u poslovnoj jedinici za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung, rekao je: „Tehnologija postaje sve dublje povezana sa kreativnim procesima modnih dizajnera i umetnika, pri čemu im daje veće mogućnosti tokom tog procesa. Saradnja sa Nikolasom Kirkvudom, kreativnim genijem i poznatim dizajnerom obuće, omogućava uređaju Samsung GALAXY Note 3 da ponudi dodatnu inspiraciju našim korisnicima koji vole modu. Mislim da to partnerstvo donosi uzbudljivu dimenziju našem učešću u ovogodišnjoj Londonskoj nedelji.“

ekskluzivni modni dodaci za Galaxy Note 3

Ova najnovija saradnja dodatno ukazuje na sve veći spoj između mode i tehnologije i predstavlja nastavak Samsungovog prošlogodišnjeg angažmana na Londonskoj nedelji mode, kao i na događajima kao što su Fashion Fringe 2011. godine, Vogue Fashion’s Night Out i saradnja sa muškim krojačem Spenserom Hartom.

[textblock style=“6″]O Nikolasu Kirkvudu
Nikolas Kirkvud lansirao je svoju debitantsku kolekciju u proleće 2005. godine kako bi izazvao konvencije u oblasti luksuzne ženske obuće. Kolekcija obuće inspirisana arhitekturom sa mešavinom žanrova koji ruše veze između tradicije i modernosti dobila je odlične kritike u okviru te branše. Pored uspostavljanja svoje marke, Nikolas je radio sa etabliranim i novim brendovima oko kreiranja događaja koji prate njihove modne revije, kao što su Fendi, Erdem i Peter Pilotto. Otkako je lansirao svoju kolekciju, Nikolas je dobio mnogo pozitivnih kritika za svoj rad i perspektivnost. www.nicholaskirkwood.com[/textblock]

[textblock style=“6″]O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja. Zapošljavamo 236.000 ljudi širom 79 zemalja, sa godišnjom prodajom od preko 187.8 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com.[/textblock]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije