Drugi dan Uživancije
03.07.2014 Shopping

Zahuktala #UŽIVANCIJA!

Divan sunčan dan, raznovrstan program i mnoštvo sveta spremnog da uživa punim plućima! Vrhunski specijaliteti, najpoznatiji svetski i domaći brendovi pića po promotivnim cenama, zabava uz rulet i Black Jack, priče o slaganju vina i hrane, predstavljanje bestseler knjiga, degustacija mediteranskih pršuta i sireva – i sve to začinjeno zvucima ciganskog svinga na koncertu „Hot Club of Belgrade”!

Drugi dan Uživancije slika 2

Drugi dan Uživancije slika 2

Drugi dan uživancije pokazao je da Beograđani umeju da uživaju u probranim stvarima, da mogu sami sebi da postave standarde ispod kojih se jednostavno ne ide.

Drugi dan Uživancije slika 3

Drugi dan Uživancije slika 3

Drugi dan Uživancije slika 4

Drugi dan Uživancije slika 4

Dolazak na #Uživanciju pokazao se kao najbolja stvar koja nam se desila dugo vremena unazad – kroz smeh govore dvoje posetilaca koji su došli da saznaju nešto više o vinima, a ostali do kasno u noć!

Drugi dan Uživancije slika 5

Drugi dan Uživancije slika 5

U četvrtak, 3. jula na programu je gostovanje Miše Aleksića, člana najpoznatijeg srpskog benda „Riblja čorba”, koji će od 16 časova pričati o svojoj knjizi „Live! Autobiografija”, od 17 časova Vinarija Čoka će predstaviti specijalno Kupinovo vino, od davnina poznato kao čudotvoran lek, a zatim će uslediti promocija ekskluzivnih Vučijih rakija (18 h) i priča o njihovom nastanku!

Drugi dan Uživancije slika 6

Drugi dan Uživancije slika 6

Od 19 časova na #UŽIVANCIJA STAGE izlazi „Kvartet Pepeljuga” – četiri mlade dame za sasvim posebnu muzičku uživanciju – a od 22 časa noć pripada vrhunskim hedonistima koji će uživati u najjeftinijim cenama vrhunskih konjaka na Hennessy Night Party!

Drugi dan Uživancije slika 7

Drugi dan Uživancije slika 7

Beogradski dani hedonizma održavaju se od 12 časova preko celog dana na Gabbiano Yachting Clubu kod Hotela Jugoslavija.

Ulaz na sve dešavanja je besplatan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije