Dormeo
01.07.2013 Shopping

Život je san – upoznajte Dormeo

„Život, to je san, a san su i sami snovi“, rekao je davno španski pesnik Kalderon de la Barka. Kvalitet vašeg sna, odnosno kvalitet života upravo je ono što nas inspiriše i čini Dormeo vodećim brendom za spavanje i kvalitet života u Srednjoj i Istočnoj Evropi i brendom sa više od milion zadovoljnih spavača širom sveta.

Ostvarenje našeg sna je počelo pre 10 godina i to samo jednom linijom dušeka bez opruga, sa memorijskom penom. Budući da su takvi dušeci u to vreme bili preskupi ili lošeg kvaliteta, poželeli smo da ih učinimo dostupnim svima koji žele istinski kvalitet, ali po razumnoj ceni. Naš san je bio da poboljšanjem kvaliteta sna, poboljšamo kvalitet života.
„Svi naši snovi se mogu ostvariti ako imamo hrabrosti da idemo za njima“ rekao je čuveni Volt Dizni… Poslušali smo ga i ljudima predstavili dušeke čuvene italijanske izrade, koja korene vuče još iz renesansne trgovine tekstilom u Firenci. Za još udobnije noći – upotpunili smo ih vrhunskom engleskom vunom. Jedinstvene firentinske metode šivenja i danas se jasno mogu videti na Dormeovim neverovatno mekim i izdržljivim pamučnim navlakama, koje ima svaki naš dušek.
Naša formula pokazala se uspešnom, jer smo se u samo 10 godina razvili u vodeći lifestyle brand, sa više od 80 različitih proizvoda za spavanje, a prisutni smo i u više od 30 zemalja sveta. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo prošle godine prodali svoj milioniti dušek, što je sigurno i najbolji pokazatelj zadovoljstva naših kupaca.
„U snovima počinje odgovornost.“ tvrdio je irski pesnik Viljem Batler Jejts… Vizija Dormeo tima je uspostavljanje idealne ravnoteže između ljudi, prirode i udobnosti. Radi se o svetu mekih oblika, toplih materijala i prijatnih boja. Svojim kupcima nudimo ono najvažnije: kvalitet, higijenu i antialergijsku zaštitu. Vaše zadovoljstvo i zdravlje su nam na prvom mestu. Pored toga, uvažavamo činjenicu da smo svi različiti i u njoj vidimo lepotu. Zbog toga želimo da omogućimo svakome da sam odabere dušek u skladu sa sopstvenim preferencijama i stilom spavanja, jer samo tako u potpunosti možemo izaći u susret svim individualnim različitostima.
Naš san je i dalje isti onaj od pre 10 godina: stvaranje proizvoda vrhunskog kvaliteta i visokih estetskih vrednosti, koji su cenom pristupačni svakom potrošaču.
Jer – svako od nas zaslužuje da se dobro naspava!
Sa nama možete sanjati mirno,
Vaš Dormeo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije